Ha Angela Merkel 50 éven belül háborút jósol azt milyen háborúra érti?
Világháború nemigen, mert ha lenne is (Irán miatt) akkor sem Európában folynának a harcok így ez kilőve. De hagyjuk is ezt a témát, 100000 kérdés foglalkozik vele.
A háborút Merkel a bevándorlókra érti? Mármint hogy egyre több a bevándorló pl Németországban, Franciaországban, vagy Angliába. Pl Angliai zavargás.
Vagy mire érti Merkel?
Mennyi a realitás alapja?
"Nyugati kalifátus..."
Ilyen nem 10-20 éven belül lesz. Amúgy én azt olvastam egyszer hogy többen térnek át muszlimról keresztény hitre mint fordítva.
"többen térnek át muszlimról keresztény hitre mint fordítva."
És ez nem véletlen! :-)
Érteni értem, de magyarázd el jobban.:)
Amúgy akkor gondolom Merkel nem ilyen világháborúra érti vagy hasonlók.....az azért eléggé nagy túlzás lenne.
Háború lesz, ez nem kétséges. Az élelmiszer ára már most is az egekben, a vízhiány 50 (inkább 20) éven belül kritikus lesz. Afrika és a Közel-Kelet nyaranta gyakorlatilag lakhatatlan lesz (akár 60 fok fölé is mehet a hőmérséklet), és ez kontrollálhatatlan népvándorlást indít meg az EU-ba.
Sajnos ez elkerülhetetlen, mert az emberiség létszáma egyre ijesztőbb mértékben növekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!