Ausztriába szeretnék munkát vállalni, hol keresek?
Szobalány,konyhai kisegítő,mosogató,csomagoló,sori munka,stb..
Esetleg van ez a zöldség csomagoló ott már dolgozott valaki?
Hol lehet jelentkezni?
"Ne menj Ausztriába. Kihasználnak minket. Egy magyarnak fele annyi a bére, mint egy osztráknak."
Aki nem tud németül és/vagy magyar munkaadóhoz megy azt kihasználják! Aki tud németül azt nem verik át. Másrészt a takarítás, konyhai melók esetén gyakorlatilag fix minimálbért fizetnek, tehát nincs különbség osztrák és magyar között. Mellesleg én informatika területén dolgozom, és egyáltalán nem keresek kevesebbet, mint az osztrák kollégáim.
Ja, állást itt érdemes keresni:
ams.at
Ausztriába (és bárhova külföldre) csakis és kizárólag megbízható nyelvtudás és piacképes szakismeret birtokában érdemes kimenni. A kérdésben felsorolt munkák a rabszolgamunka kategóriába tartoznak. Minimális bérért kell rengeteget dolgozni. EZT tudni kell.
Én is éltem és dolgoztam kinn. Jól kerestem, egy fillérrel sem kevesebbet, mint az osztrák kollégák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!