Hogyan mehetnék ki nyáron Ausztriába/Németországba dolgozni 18éves diákként?
Bármit megcsinálnék, hogy tanulhassam a nyelvet és esetleg keressek egy kis pénzt, de ha nyár végére egy plusz forintom nem lesz az se probléma, csak a nyelvet tanulhassam kint.
Valaki tud nekem segíteni ebben? Természetesen nem konkrét ajánlatot várok, hanem esetleg egy linket vagy bármit.
18/f
Feltételezem,hogy a német nyelv jól megy azért.Legalábbis nem okoz gondot a kommunikáció.
Ha nem akkor nem sok esélyed lesz munkára.
köszi a biztatást csak de nem tudom hol kezdjem:D
amugy a német nyelv nem megy valami nagyon jól de mikor kint voltam németbe ugymond nyaralni akkor 1-2nap alatt belejöttem pedig fele ennyire se tudtam
idén fogok belőle érettségizni és ha az Isten is úgy akarja nyelvvizsgázni
diákmunkás cégek: hát a nagyjánál regelve vagyok, volt, hogy már személyesen is mentem
némettanár a suliba: jó ötlet majd körbekérdezősködöm
ismerősök: sajnos nincs olyan ismerősöm aki tudna ilyenbe segíteni
nagyon tud idegesíteni, hogy valaki direkt a legkisebb hibákat is szóváteszi, mert niinncs jobb dolga hát az ilyet ki kéne tiltani
kedves kérdező nézz szét pár munkakereső oldalon googlen rákeresel, hogy külföldi diákmunka vagy ilyesmi
sok szerencsét hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!