Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Arabok miért Igen, ha cigányok...

Arabok miért Igen, ha cigányok Nem? (Nyugati tapasztalat)

Figyelt kérdés

Példának egy fordítás egy (dél)nyugati szájából, ahogy emlékszem rá:

"Tíz évig dolgoztam az önkormányzatnál, és mondom ez így van. Jönnek ezek a marokkóiak a köténykéjükben meg a rokonsággal, a hivatalnál 70 ember, közöttük 3 fehér. Megy az arab, hapalapalallalala segély, oké nesze 250€ szupermarket utalvány, utána a másik: hapapallala nézd gyerek. Nesze másik 200€ ruhára.

Én egyszer kértem segélyt, amikor megfelezték a béremet és a nyakamon a lakáshitel, itt a két kisgyerek, az államnak dolgoztam egész életemben, de hogy nekem adjanak valamit, hogy munka mellett ne kerüjek utcára a SAJÁTT országomban?! Áh, hát akkor már tudo ilyen probléma meg olyan... és semmit nem kapok. Bezzeg, ha ezeknek nem akarnak adni, akkor: HAPALLAALLAH RASSZIZMUS, erre meg jójó, nesze itt a pénz csak ne legyen baj belőle.

Én mondom, hogy ez még kibszott nagyot fog csattanni, fél év múlva amikor elfogynak a munkanélküli pótlékok, öszeállunk vagy ezren és kifosztjuk a szupermarketet, hogy legyen mit ennünk, külömben éhen halunk. Aztán vissza küldjük az összes szutykos arabot oda ahonnan jött."

2012. febr. 19. 22:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

1.Az ún. információs társ.-nak nagyon kevesen a részei.

2.Az ún rasszista hőbőrgései szóról szóra igazak, ahogy MO-on is, csak durva szavakkal mondja el.

3.Ha hazaküldenék a bevándorlókat a második napon megszűnnének a szolgáltatások, a harmadik napon meg felébrednének a helyiek és elkezdenének keményen dolgozni, visszaszállnának a talajra és kitisztulna a fejük.

2012. febr. 21. 10:52
 12/14 A kérdező kommentje:

8-dik

igen, a négereknél én sem tapasztaltam, hogy lusták lennének.

2012. febr. 21. 10:55
 13/14 anonim ***** válasza:

10:52

"Ha hazaküldenék a bevándorlókat"

Na de NEM KÜLDIK HAZA a kényelmes, lusta nyugatiak :)))

Mert akkor még dolgozni is kellene. Ezt mondom.

És csak egy gyereket csinálnak, ha egyáltalán, mert egy gyerek kényelmesebb 2-nél vagy 3-nál.

Így aztán hosszú távon is milliós nagyságrendű bevándorlásra vannak ráutalva, és a távoli jövő Nyugat-Európája nem más, mint egy hatalmas elfekvő, amiben 80 éves nyugatiak alatt cserélgetik a gumilepedőt a pakisztáni ápolók, miközben odakint az utcán már Új-Iszlámábád van :)))

Kihalásra ítélték magukat a nyugatiak (ahogy egyébként a magyarok vagy a románok is), önmagában ez még nem felháborító, legfeljebb komikus. Az viszont már bosszantó, amikor még nekik áll feljebb és követelik, hogy a kényelemből behívott bevándorlók távozzanak, mintha azok okozták volna ezt az állapotot.

A nagy kényelemben és jólétben a "művelt Nyugat" már őszintén nem tudja, hova hülyüljön :)))

2012. febr. 21. 12:29
 14/14 A kérdező kommentje:
Ebben egyet értek..
2012. febr. 21. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!