Miért védi annyira mindenki Izraelt?
Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 14:32
21/24 anonim válasza:
A mondatok idézőjelben nem biztos, hogy szó szerint így hangzottak el. De nagyon hasonló megfogalmazás volt, annyi szent.
Türk Attila, Hősök vagy terroristák? című könyvében olvastam, hogy Izrael egyszer támadt ramadankor és ezt vették az arabok kéősbb mintának. Megígérem, hogy ennek utánanézek, csak a könyv jelenleg a pincében van. Amitn megtaláltam bepótolom a hiányosságom.
23/24 anonim válasza:
01-29 18:37!
Ne haragudj de Türk Attila nem a legmegbízhatóbb forrás. Az ilyen 5-600forintos könyveknél ritkák a hivatkozások, Földi Pált sem veszik komolyan tudományos körökben...
24/24 anonim válasza:
Azért, mert a vallásos embereknek szinte Izrael a hazájuk.
Én sem igazán értem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!