Miért védi annyira mindenki Izraelt?
15:07
"Kapóra jönnek nekik az idióta neonácik"
A neonácik fokozatosan állnak át az Izrael-pártiságra (nyugaton már átálltak, itt minden egy kicsit késve történik, ezért még csak néhány Izrael-barát náci van, de már kezdenek felbukkanni a GYK-n is), amihez az ideológiai alapot az iszlámellenesség és a "civilizációk összecsapása" című baromság szolgáltatja.
Inkább Eu meg Usa védi őket ahová beette a fene őket!
Amúgy meg azért mert befolyásosak rengeteg pénzük van, Pénz=hatalom és akinél a hatalom az irányít!
És aki irányít attól az emberek félnek!
Gondolj csak bele van állásod, kocsid, házad, feleséged/férjed gyerek, egy nap arra ébredsz, hogy a rendszer ellensége vagy. Ugrik a munka nullázák a nyugdíjmegtakarításod, ugrik a kocsi a ház! Ebben a szép világban 1 pillanat alatt elveszíthetsz mindent. És akinek van mit veszíteni az fél, ezért nem pattogsz és csöndben nyeled a sz*rt.
Mert IGAZA van.
Es most lehet lepontozni.
"egy folyamatosan a létéért küzdő, ellenségekkel körülvett államtól nem is lehet elvárni, hogy buksisimogató módszerekkel kezelje például a gázai kérdést."
HAHAHAHAHAHAHAHAHA. Egész amerika és európa mögötte van, ne nevettess már!
"Bocsi, nem védem őket, csupán nem vagyok hajlandó beszállni a gyűlölködő kórusotokba."
Nahát, pont használod is a gyűlölködő varázsszót, még így is, hogy felhívtam rá a figyelmet. :D Felismerni az ellenséget (nem a zsidóságot összességében, hanem Izraelt), és gyűlölködni, az szintén két külön dolog. Egyértelműen véded őket, csak te nem vagy ennek tudatában. Már dobálod is a varázsszavakat, amiket ők adtak a szádba, miközben azt gondolod, hogy teljesen önálló, modern, szabad gondolkozású ember vagy.
Izrael nagyon jó propagandista. A múltkor iskolával el letttünk zavarva egy "Holokauszt-kiállításra", ahol összesen annyi történt, hogy megnéztünk egy Izraelt dicsőítő propagandafilmet. Hogy ennek mi köze a kedvenc íróim Rejtő Jenő és Örkény István szenvedéseihez, azt nem tudom.
Mindenesetre a filmből megtudhattuk, hogy a római légiók Jeruzsálem ostromakor két millió (!!) zsidót öltek meg az ókorban. Ezen ugyan vonogattam a szemöldökömet, mert azt hittem London volt az első város, amelyet egy milliónál többen laktak és ezt az újkorban ért el, de mindegy.
A cionizmust egyoldalúan mutatták be, hogy egy lakott területre költöztek be a zsidók, arról nem beszéltek.
Beszéltek viszont az arabokról, mint "terrorista népről"-kicsit sem tűnik rasszistának ez a frázis, minden arab terrorista.
Az volt bennük a hajmeresztő, hogy igaz dolgokat mondtak, csak úgy beállítva, hogy a füleim kettéálltak tőle...
Például elhangzott, hogy "a gyáva arabok, aljas módon Jom Kippur-kor, a zsidók szent ünnepén támadtak Izraelre". A mondat az utolsó szóig igaz, lásd Jom Kippur-i háború-de azt b*sztak megemlíteni a filmben, hogy pár évvel korábban ők támadtak az arabok legszentebb ünnepén, Ramadánkor (amikor ugye tilos fegyvert fogniuk).
Dührohamot viszont csak ezután kaptam, a filmben elhangzott, hogy a háború dicső ellentámadásba ment át és a Golán-fennsík megszállásával az ókor óta először, Júdea és Izrael újra egyesült Nagy Izrael-formájában. Hogy ezzel Izrael a mai napig érvényes ENSZ határozatot sért meg? Á, erről nem volt szó.
Azt hiszitek vége volt az arcpirító dumának?! A film zárómondataként közölték, hogy "most pedig Ádám és Ábrahám fiai újjáépítek hazájukat és az ókori zsidó várrosok helyén újra az izraei zászló leng a dombok tetején."
Ez mi?! Költői megfogalmazása annak, hogy oda építenek telepeket, ahová az ENSZ szerint nem szabad! Meg az EU, az USA (!!!!), az oroszok, meg senki szerint!!!
Obama elnök is azt mondta ezekre a telepekre, hogy illegálisan épültek. Magyarországon pedig, középiskolásoknak mutogatják, mint dicső dolgot.
Ilyen apróságokról már nem is beszélek, hogy az egész filmben a Nobel-békedíjas (!!!) Jasszer Arafat-ot "terrorsitavezérként" emlegették.
Aztán a sok hülye osztálytársam megdöbbenve botorkált ki a vetítésről, hogy "szegény zsidókat mindenki csak bántotta".
Azért tartanak itt mert gátlástalanul, gusztustalan módon profi a propagandájuk.
Ha nem lenne ironikus azt mondanám, Goebbels-től tanulták.
En nem ketlem, hogy az elozo igazat irt. Mindossze furcsanak talalom, hogy azutan, hogy megnezett egy filmet, olyan pontosan tud idezni, hogy meg azt idezo jelbe is lehet tenni:
"a gyáva arabok, aljas módon Jom Kippur-kor, a zsidók szent ünnepén támadtak Izraelre"
"most pedig Ádám és Ábrahám fiai újjáépítek hazájukat és az ókori zsidó várrosok helyén újra az izraei zászló leng a dombok tetején."
Eloszor azt hittem, hogy kulonlegesen jo az emlekezotehetsege. De ott van ez - a sajat velemenykent irt - mondat: "azt b*sztak megemlíteni a filmben, hogy pár évvel korábban ők támadtak az arabok legszentebb ünnepén, Ramadánkor "
Izrael 2007 elott sosem tamadott, plane nem Ramaadankor. Egyetlen ramadani haboru sincs Izrael tortenelmeben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!