Miért bántja mindenki a zsidókat?
Bár úgy lett volna!
De sajnos azok a nemesek akik valamilyen üzleti vagy egyéb kapcsolatban voltak a zsidókkal bevédték őket.
Így több vármegyében háborítatlanul éltek.
Ráadásul közülük többen kikeresztelkedtek így el tudtak vegyülni az országban és tovább tudták végezni az aknamunkájukat.
"A tiszaeszlári vérvádper Európa-szerte példátlan felháborodást keltett, nem csupán a zsidóság körében. A magyarokon kívül a külföld legkiválóbb keresztény teológusai is elítélték a pert, amelyet középkori, sőt ókori babonák maradványának neveztek. Közéjük tartozott Hermann L. Strack, a berlini egyetem protestáns hebraistája. Maga Kossuth Lajos is szót emelt Torinóból, s tiltakozásában középkori előítéletnek, Magyarország gyalázatának és a civilizációhoz méltatlannak nevezte a vérvád-ügyet."
Aztán csodálkozik a magyar nagy tehén szemekkel, hogy hát miért néz minket Európa és úgy nagyjából az egész világ hülyének?
Nos, akkor mondanék valamit!
Én olvastam Bary József: A tiszaeszlári bűnper című könyvét.
Ez a könyv Eötvös József könyvét tételesen cáfolja.
De tovább megyek!
Néhány éve a Sziget Fesztiválon voltam biztonsági őr.
Ott az egyik alkalmazott leányzóval elbeszélgettem. Beszélgetésünk igen sok rétű volt. Valahogy szóba került Tiszaeszlár. Elmondta, hogy a nagymamája odavalósi, és azt mondta a mama, hogy ott a zsidók vérgyilkosságot követtek el. 1-2 év múlva az egyik kolléganőmmel beszéltem az esetről és a legnagyobb megdöbbenésemre kiderült, hogy a szóban forgó Solymosi család leszármazottja és ő is váltig állítja, hogy a zsidók ölték meg Solymosi Esztert.
Nekem ezek után bebizonyosodott, hogy a zsidók keze van Eszter eltűnésében!
Akár tetszik, akár nem!
Hogy miért? Mert hataloméhes, pénzsóvár hulladéknép, mindenkin átgázolnak, csakhogy az érdekbefolyásuk megmaradjon és növekedjen. Ennek kellene véget vetni.
(ezen a sok zsidócsahos tartalmatlan ömlengése se változtat, a lepontozás még kevésbé)
13:38-nak, 15:18-nak és 16:59-nek csípőből ment a mínusz szerecsenmosdatásért és natív trollkodásért. Feküdjetek le, holnap matek röpdoga.
Mert közvetve vagy közvetetten, de rengeteg globális probléma hozzájuk köthető.
A pénzvilág csúcsán vannak, és ahol tudnak, visszaélnek a hatalmukkal.
" Mert kell találni bűnbakokat a rossz sorsunkért. A magyaroknak valakit mindig hibáztatni kell, mert ugye ők semmiről sem tehetnek."
A zsidásokat a Föld legnagyobb része megveti, és ez már 2000 éve se volt másképp, filoszemita kisbarátom. Ha képesek volnának a megszerzett hatalmukat jóra is használni néha, feleennyi panasz nem lenne rájuk.
Mondd neked valamit az, hogy szabadkőművesség? Sürgősen nézz utána.
A mínuszt pedig kaptad.
"Nem mindenki bántja a zsidókat, csupán a társadalom egy kisebb, ámde annál hangosabb része."
Történelem: elégtelen
Kaptál egy mínuszt is mellé.
"Túl sokat olvastad a kurucinfót."
Te meg a zsindexet, azért véded őket ekkora elánnal.
Neked is ment a mínusz.
"Ezt mind a kisujjadbol szoptad, vagy a mellektermekeidet nyaltad ide?"
Kedves cionista kiskomám, ezek mind nyilvánosak, de írhatok hozzájuk én is egy pár sort. Értelme nem sok van, mert úgyis nekiállsz ténytagadni és védeni a zsidás kis barátaidat, én mindenesetre tudok hiteles forrásokat linkelni.
Ha te nem tudsz, akkor rábsztál. Kaptad te is a mínuszt.
"Mert egy félművelt, befolyásolható alak vagy."
Képzeld, én is elolvastam, és ugyanaz van benne. Vagy mindkettőnknek rossz a szeme, vagy hazudsz, mint a vízfolyás.
Tőlem is kaptad a mínuszt a nagy zsidóimádatodra.
"Szokásos kurucos díszítősor. Nem kommentálom külön."
Mivan, zsindexéknél nem tanítanak érvelni? Szar ügy...
Felétek gondolom még mindig hagyománya van a köpkölődésnek. A ti fajtátok sose változik. Mínusz.
"Solymosi Eszter története nem éppen a valóságon alapszik..."
Oké, akkor a holokamu se úgy történt, ahogy a zsidás kis barátaid elregélik.
Játszhatunk ténytagadósdit, de csúnyán ki fogsz kapni abban is. Egy mínuszt máris kaptál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!