Miért bántja mindenki a zsidókat?
"Ennyi erővel gyűlöld a keresztényeket is, mert a keresztes háborúk során tömegeket mészároltak le. Plusz sötét középkor, inkvizíció, stb.."
A kereszténységet a zsidók egy kicsit a maguk malmára formálták az évszázadok során. Azért jöttek létre ezek a szemét gyülik, mint a jehova, vagy a hit gyülekezet. Sikerült még Jézusból is biznisszt csinálni.
A magyarok nem voltak ilyen hülyék 700 éve. Olvasd el az Ómagyar Máriasiralom teljes szövegét:
"Választ világomtól
Zsidó, fiamtól,
Édes örömemtől.
........
Zsidó, mit tész
törvénytelen!
Fiam mert hal,
bűntelen!
Itt nem arról van szó, hogy haragszik az ember rájuk, vagy ahogy a kérdésben szerepel bántani akarja őket. Arról van szó, hogy a hamissággal szemben a tudás és igazság az egyetlen fegyver.
Az embereknek elege lesz abból, hogy amerikai zsidók minősítik a pénzüket és tőzsdézgetnek a munkájuk gyümölcsével, és abból, hogy rátelepszenek az életükre.
" Azért jöttek létre ezek a szemét gyülik, mint a jehova, vagy a hit gyülekezet."
+ a katolikusok
"Itt nem arról van szó, hogy haragszik az ember rájuk, vagy ahogy a kérdésben szerepel bántani akarja őket. Arról van szó, hogy a hamissággal szemben a tudás és igazság az egyetlen fegyver.
"
Itt kezdődik a baj: zéró tudás/műveltség, hamis igazságok.
"Az embereknek elege lesz abból, hogy amerikai zsidók minősítik a pénzüket és tőzsdézgetnek a munkájuk gyümölcsével, és abból, hogy rátelepszenek az életükre.
"
Szokásos kurucos díszítősor. Nem kommentálom külön.
"A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 54%-ban hasznos válaszokat ad."
Nem tudom fel tünt-e, de semmi tartalma nem volt a szövegednek:))
adósrabszolgák vagyunk mind, nem tudsz tenni ellene!
Ha újra akarod kezdeni kell egy világháború, mert ami most van rendszer nem fogsz érvényesülni soha nem hagynak!
"adósrabszolgák vagyunk mind, nem tudsz tenni ellene!
Ha újra akarod kezdeni kell egy világháború, m"
Azért mert te hitelt vettél fel, én nem megyek lövöldözni.
Nem vettem fel hitelt! :)
De Te is ugyan úgy fizetsz adót a semmire!
Nem Te döntöd el, hogy akarsz-e lövöldözni vagy sem! Ebben a világban nincs olyan, hogy én vagy Te csak ők! Ha ők azt mondják homokzsák leszel akkor az is leszel!
Nem mindenki és nem ok nélkül.
És egyszer ennek is vége lesz.
a # 20. (Időpont 01-27 15:54) hozzászólásra írnám
amelyik úgy kezdődik, hogy: "Figyelem, en most KOMOLYAN valaszolok."
Nem értem, ezek után hogy mondhattad, hogy:"A vilag leggazdagabb emberei kozott (Bill Gaetztol az angol kiralynoig) nincs egy zsido sem."
Bill Gates biztosan zsidó, akkor lehet, h az angol királynő is az?
Aztán a bankok többsége is zsidó kézben van:
Lazard Brothers, Lehman Brothers, Goldman, Sachs, Warburg ... stb de ha vki kicsit otthon van közgazdaságtanban, akkor az tudja, hogy a Svájci bankok több mint a fele Rothschild kézben van, ha már nem az összes! Aztán ha időben visszamegyünk, akkor ott vannak a Fuggerek, előttük meg a Medicik bank dinasztiák ... és akkor még hol volt Izrael?
Elárulnád hogy honnan érkeztek azok a szakképzett zsidó vendégmunkások? Mert én csak arról tudok, hogy kereskedéssel, pénzváltással kizárólak zsidók foglalkoztak Európa szerte!
Az antiszemitizmus is csak azért van, hogy a zsidókat összetartsa, a könnyebb manipulálás érdekében.
Az IBM is zsidó kézben van és nagyon jövedelmező üzletet kötött Hitlerrel, a zsidók deportálása kiirtása kapcsán, és még akkor is teljes támogatást nyújtottak Hitlernek mikor már az USA-val is hadban állt ...
A "kiválasztott népnek" semmi se szent, a jövedelmező üzletért bármilyen megállapodást képes felrúgni, de képes még a saját anyját eladni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!