Sztálin és a Szovjetunió bűnei miért vannak eltitkolva?
Több millió ember haláláért felel, illetve nyomorba döntötte és megszállta kelet-közép eu-t. De mind1 is, a munkataboraikat, meg a gyilkosságokat miért titkolják? Miért nem kell az orosz államnak kártérítést fizetni?
Rengeteg zsidót is megölt, a zsidók mégsem haragszanak rajuk, és csak a németektől meg tőlünk követelnek kártérítést. Miért?
Meg a malenki robotot csak úgy elfelejtette mindenki?
Az emberiség legvéresebb leggonoszabb hoherja volt sztálin...
"A te "nagyszerű" Lenined ugyanolyan elvetemült tömeggyilkos volt, mint legjobb tanítványa, Sztálin"
Én leírtam hogy Lenin idején miért haltak meg sokan nem ismétlem mindenki tudja aki fel képes fogni mi is volt akkor a helyzet.Te nem!
23:51
"Én leírtam hogy Lenin idején miért haltak meg sokan ..."
A polgárháború Lenin tudatos műve volt. A kegyetlen és számító tömeggyilkosságok, népirtás, koncentrációs táborok, éhínség szintén Lenin számlájára írható. Lenin egyszerűen egy kegyetlen, elvetemült gazember volt. Semmivel sem jobb Sztálinnál .Hiába mentegeted "Lenin apót".
"polgárháború Lenin tudatos műve volt. A kegyetlen és számító tömeggyilkosságok, népirtás, koncentrációs táborok"
Te szerencsétlen mit hordasz itt össze?Polgárháborúhoz két fél kell! Még ezt se tudod?Koncentrációs táborok? Azt se tudod mit beszélsz!Kinek találta ki a NEP-et Lenin? A halottaknak? Azt se tudod mit hordasz össze!
"Sztálin és a Szovjetunió bűnei miért vannak eltitkolva?"
Egyszer sétálj be egy könyvtárba, és számold össze hány száz könyv szól erről a témáról. Lehet, hogy titkolják, de nem túl ügyesen.
Esetleg a google-t is használhatod, megkeresheted a témával foglalkozó millió weboldal valamelyikét.
"teljesen mindegy, hogy 1 millió vagy 1 ember"
A legtöbb szempontból nem mindegy.
Egyáltalán nincsenek eltitkolva. Senki semmit nem felejtett el. Ezt csak az üldözési mániás, agymosott szélsőjobbosok hiszik.
De amit a németek és szövetségeseik - köztük a magyarok - műveltek, arra nincs semmiféle mentség, és nem kisebbíti a nácizmus bűneit az, hogy Sztálin miket művelt (persze ez fordítva is igaz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!