Afrikai mészárlás. Nektek ez nem furcsa?
Most mészároltak le szegedi orvosokat Afrikában. (Sajnálatosan).
Viszont van egy ugyanilyen történet, amikor Egyiptomban felborultak a busszal.
Itt a kérdőjel, hogy nincs-e ez az egész megrendezve az Unió által? (Ikertorony 911). (Az Unióról tudjuk, hogy szabadkőműművesek).
Nem vicces ez az egész baleset, vagy gyilkosság, de fogadom, hogy az afrikában lévő sebesülteket is a magyar hadsereg repülőgépe hozza haza, mint az egyiptomi esetnél.
Szinte kísértetiesen hasonlít ez a két eset egymáshoz.
Látszik hogy ti nem vagytok még 20 évsek sem. Jobbik Zászlóégetése. Helyes volt. Az emberek meg azt hiszik, hogy gyarmatosítani akarják magyarországot. Sem a Jobbiknak, sem az MSZP-nek, a Fidesznek, LMP-nek nincs szándékában hátbaszúrni az országot. Mert mindegyik magyarországért van. A Jobbik csak a problémát akarja kitépni gyökerestől. Mert nem akarja megvárni, míg egy kiló kenyér 1200 ft-ba, egy tojás pedig 150 ft-ba kerül.
És épp ma láttam a tv-ben, hogy az EU megszabályozza a magyarországi baromfitartás lehetőségét. És ezáltal a tojás ára emelkedni fog. Én megmondtam!
Szerintem ti ott voltatok a zászlóégetés ellen tüntetők között. Az EU miatt drágul minden, nem Orbán miatt. Belinkeltem a bizonyítékot, amit már előre megmondtam. Ha ezek után se hiszitek. Akkor ne várjátok, hogy 10-15 év múlva megkapjátok a nyugdíjatokat, vagyhogy esetleg 120 ezret kerestek,(mert aki 240 ezer alatt keres, annak csökentik a fizetését, és a 3-4 gyerekes családoknak adják. Csak nézni kellene a tv-t időnként.) Vagy még mindig lesz munkahelyetek.
És újra lesz sorköteles behívás. Miért, mert az EU-nak kellenek katonák. Én nem leszek senki játékszere. De nem ám amerikába kiképzésre viszik őket, hanem Afanisztánba, ahol taposó aknák is vannak.
Majd később jöttök rá, de akkor már késő lesz, hogy miért, és kik miatt drágul minden. Amikor titeket vagy a fiaitokat koporsóban hoznak haza Afganisztánból. Vagy annyi pénzetek sem lesz, hogy egy fél kiló kenyeret tudjatok venni. Mindez csak idő kérdése.
Tojás drágulás bejött. Azt is az EU szabályai szerint. Csak várjátok a többit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!