Afrikai mészárlás. Nektek ez nem furcsa?
Most mészároltak le szegedi orvosokat Afrikában. (Sajnálatosan).
Viszont van egy ugyanilyen történet, amikor Egyiptomban felborultak a busszal.
Itt a kérdőjel, hogy nincs-e ez az egész megrendezve az Unió által? (Ikertorony 911). (Az Unióról tudjuk, hogy szabadkőműművesek).
Nem vicces ez az egész baleset, vagy gyilkosság, de fogadom, hogy az afrikában lévő sebesülteket is a magyar hadsereg repülőgépe hozza haza, mint az egyiptomi esetnél.
Szinte kísértetiesen hasonlít ez a két eset egymáshoz.
A múltkor voltam kocsmában, füst nélkül, Istenem de jó volt.
Az a baj, hogy ti nemdohányzók mindig csak magatokra gondoltok. Ez az önzés! Arra nem gondoltok, hogy a másik embertársaitokat kiközösítik, megalázzák. Ti vagytok az élő példa a magyarok széthúzásának. Büdös lesz a ruhája a cigitől. Feltalálták a mosóport.
Vagy, hogy ott áll a szemetesnél, de mellé löki a csikket. Azért vannak az utcaseprők. Így legalább nekik is van munkájuk.
Úgyhogy Barrosco meg Daniel-Cohn Bendit (a kakas) elmehet a fenébe. Mi köze rákosihoz meg az elődjeihez? Mióta figyelnek ezek bennünket? A honfoglalás óta?
Tény, hogy amit Orbán meghoz törvényt a parlamentben, és ha nem tetszik az EU-nak, akkor az EU újravizsgálja azt. Akkor vezesse az országunkat az EU, és ne Orbán.
Végtörlesztést is újravizsgálják, ami azt jelenti, hogy mégtöbb mindenek emelik az árát, és egyre feljebb. Ez a 2% emelés 70 ft. Nagyobb terméknél meg se kottyan. De majd ha egy kiló kenyér 1200ft-ba vagy egy tojás 120 ft-ba kerül. Na akkor lesz baj.
Most már nem tudom eldönteni, hogy a kérdező csak iróniából ír, vagy ENNYIRE HÜLYE.
Mi, nem dohányzók viseljük el, hogy ti bagóztok? Akkor tessék, fizesd ki a kabátom tisztíttatását.
Most már nem tudom eldönteni, hogy a kérdező csak iróniából ír, vagy ENNYIRE HÜLYE.
Mi, nem dohányzók viseljük el, hogy ti bagóztok? Akkor tessék, fizesd ki a kabátom tisztíttatását.
Ezt írtad volna 10 évvel ezelőtt? Még az EU törvény behozása előtt?
Vagy ha valaki mellett áltam a buszmegállóban a törvény behozása előtt, esze ágában sem volt, hogy szóljon azért, mert rá szállt a füst. Még csak nem is fintorgatta az orrát sem.
Csak most van ez a felháborodás, mióta az EU behozta ezt a törvényt. Most meg a buszmegállóban leh*lyézik az embert. És nem tetszik a médiának sem, miszerint: -A dohányos nem megy szórakozni, inkább otthon marad.
Ezért menjen szórakozni az ember? Hogy leköpje meg agyonverje egy nemdohányos? Tiszta Szkinhead-cigány viszonnyá fajultak már itt a dolgok dohányosok és nemdohányosok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!