Milyen politikai indokkal akarják a világ népességét egy milliárd főre csökkenteni?
Komoly oldalakról linkeltem, fősodratú médiabeli oldalakról, hogy létezik olyan terv, hogy népességcsökkentés, de ennek ellenére lepontozzák a válaszomat. Miért?
14:12 január 19-én is ugyanazt írt mint én, de őt nem pontozták le. Miért?
Te, Haggard, mi lenne, ha mással is foglalkoznál nemcsak ilyen hülyeségekkel?
Most volt időm egy kicsit netezni, kapásból utánanéztem Gorbacsov kijelentésének. Sehol egy büdös szót nem hallani tőle ilyesmiről, kivéve, amit "illuminati" és hasonló rettegő-oldalak raktak ki. Teljesen hiteltelenek ezek.
A georgiai guidestonest meg egy rózsakeresztes ipse csináltatta a hidegháború alatt, mert félt az atomháborútól és ezt hagyta mementónak. Amúgy is olyan dolgok vannak azon a kövön, amikkel mélységesen egyetértek. A depopuláció meg nem egyenlő a népirtással ezt csak te látod bele.
Én itt a vitát befejeztem, ennek nincs semmi értelme, parttalan. Azt gondolsz, amit akarsz.
Amit én linkeltem ( [link] ) a Gorbacsovos mondás forrásaként, ott nincsen szó az illuminati-ról. Az nem rettegő oldal.
Meg a lifesitenews és a foxnews sem. Főleg az egyetemi előadó oldala sem.
Vita részemről lezárva. Higgyed el, hogy a Bilderbergek nem akarnak népességcsökkentést.
Tényleg utolsó reagálásom, aztán rádhagyom.
"És a lifesitenews meg foxsitenews? És az egyetemi oktató oldala?"
A foxsitenews az amerikai konzervatívok fellegvára, a lifesitenews meg a kanadai megfelelője. Kb. olyan dimenziókban gondolkoznak, mint a hazai jobbikosok krémje, akik szerint a világot a zsidók irányítják. Azt még jobb, ha tőlem tudod, hogy az amerikai konzervatív keménymag szerint az EU a sátán műve, új Babilon és ezért az USA-nak el kell pusztítani. Ilyenekkel vállalsz te közösséget...
"És az egyetemi oktató oldala?"
Magyarországon is van egy-két flúgos egyetemi oktató, akiket nem vállalnak fel. Mindenhol vannak ilyen deviánsok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!