Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Észak-Koreában menyi pénzt...

Észak-Koreában menyi pénzt lehet keresni a Vezér siratásával?

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 19:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

17.

Én is olvastam ezt a Wikipedián, de csak állítólag tanult ott.

Senki nem erősítette ezt meg. Szóval én nem vennék rá mérget.

2011. dec. 28. 20:21
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

na igen márcsak ezért is nehéz elképzelni azt a gyászt

mert ha itt meghalna egy politikus valóban életszerűtlen volna a tömeghisztéria xd

sőt..

2011. dec. 28. 20:25
 23/29 anonim ***** válasza:
95%
De ha ezeknek az embereknek egy családtagjuk hal meg, biztosan nem őrjöngenek a lakásban, pedig elvileg még nagyobb fájdalmat kéne érezniük. Szép is lenne, a szomszéd jól orrba verné őket, ha üvöltözést kéne hallgatnia.
2011. dec. 28. 20:25
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Egy Dél-Koreai vezető gyászszertartása: http://www.youtube.com/watch?v=NEsUUbGWD3s

Csak, hogy legyen összehasonlítási alap és kizárjuk, hogy az Észak-Koreaiak azért csinálják amit csinálnak mert a koreai kultúrkörben így szokás.

2011. dec. 28. 20:30
 25/29 anonim ***** válasza:
78%

mivel egy totálisan elzárt területről van szó, simán beszélhetünk észak és dél-koreai kultúrkörről...

úgyhogy lényegtelen milyen dél-koreában a gyász.

2011. dec. 28. 20:35
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Valóban, de úgy vettem észre, hogy az előző kommentekben volt aki arra hivatkozott, hogy azért gyászolnak így mert ez az alap koreai hozzáállás, ami a nemzeti kultúrájukból fakad. Szerintem is azért csinálják ezt, mert ők egy Észak-Koreai agymosott kultúra részei.
2011. dec. 28. 20:40
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Azok a szerencsétlenek teljesen el vannak zárva a világtól, fogalmuk nincs arról egy nagyon szűk rétegen kívül, hogy mekkora elnyomásban élnek, azért siratják azt azt a mocskos gyilkost!

Ébredj, Észak-Korea!

2011. dec. 28. 20:53
 28/29 A kérdező kommentje:
Végül is ha az vesszük az emberek azt tudják szeretni aki elnyomja bántja őket. A jót nem. Tudjátok Sztálint is hányan gyászolták és siratták? És még hányan sírják vissza? Bár ami Észak-Koreában megy az már tényleg színjét.
2011. dec. 28. 21:03
 29/29 anonim ***** válasza:
60%

Miért kapnának érte pénzt?

Van az a vicc, hogy a moziban megy egy film Rákosi életéről, és amikor a filmben feltűnik Rákosi, mindenki tapsolni kezd. Rákosi megilletődötten nézi, mikor valaki a fejére csap:

-Tapsolj kopasz, mert elvisz az ÁVH!

Amúgy ott sokan nem is félnek az ottani ÁVH-tól, hanem őszintén elhiszik, hogy tényleg rossz lesz nekik a halálával.

Nálunk is volt olyan, aki Lopcsánynak is kezet csókolt volna, szóval hülyék mindenhol vannak.

Ha sokáig be van zárva az ember, akkor másképp viselkedik, és még több a fanatikus. És ehhez nem kellenek évtizedek!

Ld. Stanfordi börtönkísérletet! 6 nap elég volt ahhoz, hogy civilizált emberekből zombikat vagy szadistákat csináljanak!

Észak Koreában a külföldieket még a WC-re is elkísérik a hivatásos kísérők. Gondolhatod, hogy mennyire elnyomják a lakosságot!

Hány éves vagy kedves kérdező? Gondolom 20 év alatti.

2011. dec. 29. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!