Remélhetőleg semmi sem változik és nem züllenek a kapitalista országok szintjére.
2011. dec. 19. 07:14
5/19 anonim válasza:
Hú nem tudtam,na kiváncsi leszek,épp nemrég olvastam róluk döbbenettel a Tvrtko könyvben
2011. dec. 19. 07:34
6/19 anonim válasza:
Hála isten ,ez is pokolra került, de várjunk csak ,lehet az ördögnek sem kell.
Talán Észak-Korea végre felszabadul a mocskos kommunizmus alól és talán normális ország válik belőle mondjuk olyan mint Dél-Korea.De az is lehet hogy Kim Jong-nál még idiótább kommunista kerül hatalomra.
2011. dec. 19. 08:37
7/19 anonim válasza:
Dél-Koreának sem érdeke észak hirtelen felszabadulása. A beözönlő olcsó munkaerőt épp ők tartanák távol maguktól. Sokkal inkább lehetségesnek tartok egy Kínai típusú, nyitottabb ál-kommunizmus kialakulását. A két Korea pedig észak folyamatos felfejlődésével fokozatosan, fájdalommentesen egyesülne.
2011. dec. 19. 09:03
8/19 anonim válasza:
Utolsóval értek egyet leginkább. A két ország között akkora gazdasági különbségek vannak, hogy jelenleg nem reális az egyesítés.
Vagy zökkenőmentes lesz a hatalomátvétel, vagy hatalmi harcok kezdődnek, és hogy erről eltereljék a figyelmet, akár még provokálhatják is Dél-Koreát (mint a tavalyi lövöldözés).
Kíváncsi leszek, milyen mértékben fog enyhülni a sztálinista terror. Állítólag 100-200 ezer ember él munkatáborokban, állati körülmények között. Remélhetőleg lesznek olyan intézkedések, mint a SZU-ban Sztálin halála után.
2011. dec. 19. 10:43
9/19 anonim válasza:
Ez fura, pont amikor tegnap este mentem aludni akkor arra gondoltam, hogy vajon most mit csinál Kim Jong Il :)
2011. dec. 19. 10:51
10/19 anonim válasza:
Szerintem (sajnos) nem lesz változás. A fia ott folytatja, ahol a fater abbahagyta.
Hihetetlen, hogy a 21. században még létezhet ilyen beteges, elnyomó és népbutító diktatúra...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!