Észak-Koreában menyi pénzt lehet keresni a Vezér siratásával?
19:54
Érzelmi reakciók, emberenként is, de kultúránkét hatalmas különbséget mutatnak. Van ahol vidáman, van ahol csendben, van ahol mindenféle érzelmi reakció nélkül temetnek. Amit számodra normális az a mindennek elég apró szelete.
van az egyetemen egy észak-koreai évfolyamtársam
majd megkérdem őt aztán megírom!:)
eszükben sincs a Kedves Vezért okolni a szenvedéeikért
ezért nem is gyűlölik
nekik ő volt az ISTEN mindenhonnan azokat az ingereket kapták hogy Kim Dzsong IL a legjobb vezető, aki óvja védi az országukat!
az apja is ilyen tiszteletnek örvendett!
ott nincs ám nemzetközi tv-adás meg ilyenek, foigalmuk sincs mi van az országhatárokon túl! számukra az a tökéletes és biztosnságos világ!!
persze h sírnak!!!
elvesztettek egy olyan embert aki a (szemükben) a jótevőjük, azt aki csupa jót ígért nekik!
*biztonságos
*fogalmuk
*szenvedéseikért
Ez már tényleg röhej, amit művelnek, most is mutatták a tévében.
Nem zavarja őket, hogy az egész világ előtt így lejáratják magukat a műnyavalygással?
12.
Ha nem merészel min. 3 napig zokogni, el se hiszem, hogy észak-koreai. :D
nem hiszem el h ilyen etnocentrikus emberek vannak
más kultúra EMBEREK!!!
Máshogy gyászolnak! Igen ők speciel hisztériázva
Nálunk is zokognak, sőt sokszor koporsót el nem engedve, önkívületben kiabálnak a gyászolók!
(sajnos sok temetést láttam már)
Más kultúrákban ünneplik a halált, mert ott az a szokás!
Akkor hozzájuk képest mi vagyunk a hülyék és fejletlenek?
Nálunk a fekete a gyász színe, Kínában meg pl a fehér...
És még 1000 ilyen különbséget mondhatnék.
Az a hülye, aki ítélkezik más kultúrák felett!
Megmondom őszintén, ha gyászolnék, én is magasról tennék arra h más ki mit gondol!!
20:12
hát azt nem tudom hogy került ide a srác
de ezt is megkérdezem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!