A luciferánusokról hallott már valaki?
Ezt miért nem a Vallás kategóriába írtad?
Moloch amúgy egy sémi isten, általában egy bikafejű félig kemence alakkal, "akibe" elsőszülött gyerekeket áldoztak a kánaániták és főniciaiak, sőt még a zsidók is.
Aki szerintem Molochot, Mardukot (babilóni főisten) meg Baál(zebúb)ot imád démonként/ördögként, az szerintem csak a kereszténység ellen szeretne lázadni.
Engem érdekelnek a régi világ istenei, a sémi népek istenei is, de nem hinném hogy széleskörűen kéne oktatni.
Így is annyi elmebeteg állat van ebben az országban (meg a világban), nem kell hogy Molochról tanuljanak, mert még kedvet kapnak gyerekeket áldozni.
Az Üzenet-ből jött a kérdés úgy érzem
A válaszom pedig igen, hallottam, és úgy látom te is.
Fogd fel, hogy a hatalom megszerzésére és megtartására törekvés az bizony emberi tulajdonság, tehát ne ájulj el ezektől.
Mellesleg ha nem akarod hogy lezsidózzanak téged, akkor legyél te is Moloch szolgája, ugyanis a zsidók csak Jahvét szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!