A ZMNE mennyire nehéz egyetem? A civil képzési rész érdekelne (biztonságpolitika). Van valakinek tapasztalata, vagy hallott valaki valamit a suliról? A katonatanárok a civilekkel hogy viselkednek?
ZMNE-re járok, Had-és biztonságtechnikai mérnöki szakra.
Nem vészes egyetem szerintem, bár tanulni kell.
És a katona tárok normálisak, úgy viselkednek, mint a civil tanárok
Jajj, de jó, hogy írtál! :)
Mennyire fontos az, hogy bejárj a kurzusokra? (levelezőn)
Esetleg hallomásból tudsz valamit a mesterképzésbe való felvételiről, hogy milyen jellegű az elbeszélgetés, mennyire kemények a felvételin?
A vizsgákon mennyire "szivatnak" a tanárok?
Ha államilag támogatott képzésen vagy akkor elég fontos hogy bejárj, mert ha nem teljesíted a minimum kredit, illetve átlagot, akkor lehetnek problémák... költségtérítéses képzés esetében is illik bejárni de nem olyan szigorú, ott nincsenek megszabva minimum követelmények, csak fizess. Lényeg, hogy ha állami és levelezőn vagy járj be! Ha költséges és levelező akkor nem kell mindig... tudd az anyagot és legyél ZH-n!
Mesterképzésről sajnos nem tudok semmit.
És vizsgákon nem fognak szivatni a tanárok, tudd az anyagot és minden oké lesz. ;)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!