Szerintetek mikor omlik össze az eurozóna?
Figyelt kérdés
Egy neves pénzügyi tanácsadó (Vezér-Szörényi László: Dolce és a Kommerbank független tanácsadója 7 évig) , azt nyilatkozta, hogy 2013 májusára (plusz-mínusz 6 hónap), bedől az Euro. Ez mennyire lehet igaz?
14/L
2011. dec. 21. 17:01
16/29 Peruccsia válasza:
14 évesen ez érdekel? :O
én akkor még legóztam
17/29 anonim válasza:
hogy te milyen okos vagy..tetszel :D
15/F
18/29 anonim válasza:
szerintem már összeomlott az euro már csak egy név de valójában lassan nem is fog létezni amerika megint keres vele 1 csomót lassan háború lesz foltassam?
F/16
19/29 anonim válasza:
Nem omlik össze.
A lúzer dél-európai országokat kidobják majd az eurozónából, visszahozzák szépen a drachmájukat, lírájukat, pesetájukat stb. Az EU északi, gazdagabb része viszont még szorosabb uniót fog alkotni, ahol továbbra is az euro lesz a fizetőeszköz.
20/29 A kérdező kommentje:
Én is az előttem szólóval értek igazából egyet...de akkor mit keres még mindig Görögország itt ?
2012. jan. 16. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!