Szaúd-Arábia mitől olyan különleges hogy az átlag halandó szinte be sem teheti oda a lábát?
Turizmus nincs, egyedül munkavállalói engedéllyel lehet belépni az ország területére de azt is rövid időre!!!
Szaúd-Arábiai állampolgárság az olyan mint a csigának az út túloldala : oda (vagyis az állampolgárságba) születni kell.
Most én nem akarok menni Szaúd-Arábiába nem erről van szó. Csak érdekelne.
Mert oké hogy gazdag, stb, de az ország csillogása addig tart csak amíg az olaj van. Utána ugyanolyan lerobbant lesz az egész mint pl Jemen, ugyanis Szaúd-Arábia nem fejleszt ilyen luxus dolgokra mint az Egyesült Arab Emírségek hogy legyen az olaj után is számos bevétel.....
Mitől annyira nagy szám az az ország, hogy halandó ember (főleg ha nem iszlám vallású) be nem teheti oda a lábát? Vagy csak rendkívül komplikáltan, és nehezen.
Számomra már az is furcsa volt picit, amikor azt olvastam, hogy egy nem muzulmán vallású egyént pl Mekka városába se engednek be, sőt a közelébe nem mehet.
De pl a főváros, Rilyád....
Mitől akkora nagy felhajtás Szaúd-Arábia?
(kérlek, most hagyjuk azt hogy "Jaj mert a kizsákmányoló Nyugat.." meg stb.... ilyenekre nem vagyok kíváncsi -.-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!