Tegyük fel, hogy Nagy-birtannia kilép az EU-ból. Akkor ezután csak vízummal lehetne odautazni?
Odauzás alatt úgy értem,hogy munkát vállalni?És ott élni?
Szeretnénk kimenni NI szám már van de csak egy másfél év múlva.Ha addig kilépnének,akkor ugyan olyan nehéz lenne kijutni mint amerikába?vagy elég lenne egy egyszerű munkavállalói vízum mint régen pl.:Németországba?Előre is köszönöm!(ja egyébként nem angliába,hanem skóciába mennénk,de gondolom az lényegtelen)
"Tegyük fel, hogy Nagy-birtannia kilép az EU-ból. "
De nem lép ki.
"Akkor ezután csak vízummal lehetne odautazni?"
Nem, akkor se, ha kilépne. Honnan a fenéből jönnek ezek a feltételezések? :))))
Ha tényleg tájékozódnál, akkor hallottad volna a TV-ben, vagy elolvastad volna egy angol újságban, hogy eszük ágában sincsen kilépni! Cameron miniszterelnök mondta személyesen. Több káruk lenne, mint hasznuk a kilépéssel.
Ha meg ne adj Isten kilépnek, vagy szét esik az EU akkor sem kell vízum, csak munkavállalási engedély, gondolom.
Amúgy hogy van neked NI számod, ha még nem vagy kinn? Azt legkorábban csak az országba érkezést követő 24 óra múlva igényelhetnéd telefonon.
Ma 21:12
Már korábban amikor kint voltam egy hetet csinaltattuk,es ismerosok utannunk kuldtek postan. na, igy van ni szamom...
"Már korábban amikor kint voltam egy hetet csinaltattuk,es ismerosok utannunk kuldtek postan. na, igy van ni szamom.."
1 hét alatt az interjú is megvolt? Azt kétlem!
"kepzeld kiutazasom elott mar volt idopontom,"
Az előbb mondtam, hogy az országba érkezésed előtt nem kérhetsz időpontot! Ne próbáld nekem bemesélni az ellenkezőjét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!