Ha választani kéne ki mellé állnál egy esetleges háborúban? Izraelt vagy Iránt támogatnád?
Figyelt kérdés
De reméljük nem lesz háború persze, ez csak egy feltételezés.2011. dec. 8. 07:28
21/27 anonim válasza:
"egyiket sem, remélem elpusztítják egymást"
Ez.
22/27 anonim válasza:
15:44 -nek:
"Ez PONT TE kérdezed, miután egy jóízűt zsidóztál??? Szomorú.
De lehet semlegesnek maradni. Csak mint a te példád is mutatja, ezt nagyon nehéz a gyakorlatban is megtenni"
Csak covenant jellemeztem. Ha valaki a "zsidó" szót kiejti az már zsidózás ?
Nézzük meg a jellemzés másik oldalát :
covenant = Én iszlámofób, perzsaellenes, keletellenes
vagyok" - így is írhatta volna, de véletlenül se így jellemzi magát, mert így csúnyán hangzik.
Pedro, te pedig mondhatod, hogy "most egy jót perzsáztál".
Igenis lehet mindkét oldaltól egyenlő távolságot tartani és a saját hagyományainkra támaszkodni.
23/27 anonim válasza:
Áruló, aki Iránt támogatná egy háborúban, miközben az országa a NATO és az EU tagja. Magyarországnak az az érdeke, hogy a nyugati világ megtartsa a befolyását a világ felett. Mit szólnátok ha a perzsa gépek egyszer csak lebombáznák a városotokat? Ujjonganátok? A politikusok magasról leszarják, még Ahmadinezsád is, hogy egy huszadrangú civil otthon a gép előtt kinek drukkol.
24/27 anonim válasza:
Egyébként borzasztó, hogy látják egyesek a világot. Mintha lenne két oldal, a gonoszok és a jók. Ez max a Star Wars-ban van így, a világ nem így működik. Zsidó hatalomról, Rockefellerekről beszéltek, nade óriási naívság azt gondolni, hogy ha Irán és a szövetségesei lesznek a világ vezetői, akkor nem ugyanez lesz, csak éppen a másik oldalról. A hatalomvágy nem zsidó sajátosság, hatalomra vágytak/vágynak a franciák, az angolok, a németek, a perzsák, a spanyolok, mindenki. Ilyen az emberi természet. Az meg a primitívek természete, hogy mindent fekete-fehérre egyszerűsítenek, sokan ki is használják ezt, miközben a hatalomra törnek.
27/27 anonim válasza:
Izrael mert Irán tul veszélyes és ezért ne zsidózzatok le mert én se vagyok zsidópárti az után amit Jézussal tettek de ha Irán atomot vet be akkor mindenkinek vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!