Most akkor félnünk kell a zsidóktól?
Musztafa!
Minek nekünk Nagymagyarországot visszaállítani,azért hogy elmondhassuk a világnak hogy kétszer annyi éhező Magyar van az országban,mint eddig?Vagy gondolod,hogy emelkedne az életszínvonal?Bár ha utána gondolok lehet hogy már nem sokan vagyunk Magyarok.Egyébbként ha a zsidóknak újra viselni kellene a sárga csillagot,úgy nézne ki a világ a műholdfelvételen mint egy NAGY virágoskert!
tegnap 22:57
jójójó, ezt a Drábik féle cuccot már hallottuk ezerszer.
de komolyan arra alapozni, hogy ezt csak és kizárólag zsidók csinálják, sőt genetikailag kódolva van bennük (mint azt az első válaszoló propaganda oldaláról is olvashattuk) merő ostobaság és a proliság jele.
"Egyébbként ha a zsidóknak újra viselni kellene a sárga csillagot,úgy nézne ki a világ a műholdfelvételen mint egy NAGY virágoskert!"
na és? joga van mindenkinek ott élni, ahol akar.
De legalább már tudom, hogy melyik válaszadó vagy te, kérdező :)
Mindenkinek köszönöm a hozzászólását,/volt közte értelmes is/,nagyon sok ötletet kaptam és ezzel párhuzamosan több internetes oldalról is bővítettem az ismereteimet,/nem csak Drábik!?!/.
Sajnos,megvagyok róla győződve,hogy a cigánybűnözés mellet létezik egy másik bűnözési forma is a pénzvilágban,amiben igen jelentős a szerepe a zsidóságnak,ezek az úgynevezett "mosolygós" bűnözők,akik a segítség látszatát keltve ellehetetlenítik egyes emberek életét/elveszik a vagyonát/,mert szerintem a spekuláció,mások hiszékenységének kihasználása bűncselekmény!!!:
"Piros tulipán"
"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!