Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Melyik országban érdemes most...

Melyik országban érdemes most karriert éptieni, élni?

Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 17:51
1 2 3
 11/25 valery66 válasza:
Hollandiát miért nem választanátok????
2011. nov. 28. 10:01
 12/25 anonim ***** válasza:
62%
mert több a nigger mint a fehér, túlzsúfolt, állandó spangliszag terjeng és tele van bunkó német fiatallal akik átmennek inni meg füvezni
2011. nov. 28. 17:29
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Én pusztán azért nem választanám, mert nem beszélek hollandul. :P Egyébként szerintem jó lehet ott élni, szabadság van, viszont rendezett, szép környék... Szóval annak, aki beszéli a nyelvet, annak ajánlanám!

(Bár elvileg angollal is el lehet ott lenni, de azért mégiscsak azt gondolom, hogy jó egy ország nyelvét beszélni, ha már ott él az ember...

2011. nov. 28. 18:21
 14/25 anonim válasza:
japán
2011. nov. 29. 09:04
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Abban az országban, ahol élni szeretnél, és ahol a legjobb lehetőség adódik.

Elsősorban Magyarország. Utána az az ország, amelyik neyelvét, kultúráját lehjobban Ismered.

Hollandia északi része pl. Friesland abszolút nem olyan, mint amilyennek itt leírták. Ráadásul nekem az külön tetszett, hogy ennyi sokféle ember él ott.

Azt mondjuk tudni kell, hogy nem mindenütt néznek jó szemmel a külföldi munkavállalóra. Ez főleg Svédországra vonatkozik.

Az én ranglistám, ha nem M.O.-ról van szó, akkor Anglia, Hollandia, Németország.

Ausztráliába és Kanadába is szoktak keresni képzett munkásokat, illetve olyanokat, akiknek nem büdös a munka.

A karrier építésen nem tudom mit értesz. Szerintem a pozíciónál fontosabb, hogy nyugodtan tudj élni, és mindig keress annyit, amiből te és a családod jól él.

2011. nov. 29. 21:08
 16/25 anonim ***** válasza:
19%
Kínában!!! Ott legalább sok csodálód lehet...
2011. dec. 1. 11:44
 17/25 anonim ***** válasza:

Szia! En Svedorszagban elek, masfel eve. Mar elotte is probalkoztam kulfoldon, de itt maradtam meg. itt nehez karriert epiteni mert nincs sok munka, es kell svedul is jol beszelni az angol mellett. Amugy a svedek nem nezik mit dolgoznak, itt a wc pucolas is munka, es megcsinaljak, es megkeresik vele a jo penzt. Meg van itt becsulve a munka. En csak azert nem ajanlom, mert kicsit uncsi, meg lassan lehet itt eletet epiteni, de vegulis en is dolgozom, jol keresek, megbecsulnek, jobban mint otthon, mert otthon sokszor atvertek fizetessel, es azt en mar nem birtam elviselni. Nekem is van diplomam, es angolul beszelek folyekonyan, es svedul is bontogatom a szarnyaimat. Viszont valassz olyan helyet aminek a kulturaja is vonz, mert amugy nem leszel boldog, hiaba elsz egy jo helyen, de nem szereted. Dania az nagyon jo szerintem, es Ausztralia meg igazan jo. Vedd figyelembe az idojarast is meg sok fele szempont van amit erdemes atgondolni. (nyelv, tavolsag a hazadtol, forumokon olvasni velemenyeket akik ott elnek stb)

Sok sikert!

2011. dec. 1. 20:14
 18/25 anonim válasza:
ausztria, nem vitás...
2011. dec. 1. 21:33
 19/25 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat!
2011. dec. 1. 22:56
 20/25 Ebern ***** válasza:
Probálj először itthon, aztán ahova sikerül, ha gyakorlatot szerzel és nyelvet tanulsz közben már érdemes kimenni főleg angolt tanulni amivel itthon is könnyebben boldogulsz.
2011. dec. 2. 07:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!