Titeket nem zavarnak az atomerőművek?
Figyelt kérdés
én bezaratnam a paksi atomerőművet mert nem akarom,hogy valami történjen . Tudom,hogy drágabb lenne az energia de az engem nem érdekel én nem akarok atom energiát mert életveszelyes! nektek mi a véleményetek erről ? titeket nem zavar ?2011. nov. 17. 19:14
11/22 asmosys válasza:
Nem a legbiztonságosabbak közt van, pontosan az.
Energiaforrás Egy terawattra jutó haláleset:
Szén 161
Szén (Kína) 278
Szén (USA) 15
Olaj 36
Földgáz 4
Biomassza 12
Tőzeg 12
Nap 0,44
Szél 0,15
Víz (Európa) 0,1
Víz (világ) 1,4
Nukleáris 0,04
12/22 anonim válasza:
A probléma a megújuló energia forrásokkal hogy nem állnak 0-24 óráig rendelkezésünkre.A napenergia hasznosítók akkor ha süt a nap a szeles ha fúj a szél , viszont van ezeknek valamiféle aksijuk de a telep még nincs annyira kifejlesztve hogy tartós legyen és olyan sok energiát tudjon tárolni.Az atom energia igazából lenyűgöző és nagyon sok energiát ad.Figyelj ha te nem tartod be vezetés közben a kresz szabályokat akkor baleseted lesz , nos Ukrajnában ugyanígy nem tartották be a szabályokat és meg is lett a baj.
13/22 anonim válasza:
Örök aranyszabály: Először megismerni, aztán bírálni. A sorrend a legfontosabb.
14/22 anonim válasza:
Persze nagyon szép lenne kivonni őket a forgalomból, de azt a teljesítményt nem tudjuk pótolni. Nem, nem zavar.
15/22 anonim válasza:
Kissé elvont öltet, de azzal nem kéne kísérletezni, hogy a villámokat ne csak simán elvezesse a földbe a villámhárító, hanem valamiféle akkumulátort feltöltsenek vele?
16/22 anonim válasza:
Semmi nem tud ilyen kevés idő alatt ennyi energiát eltárolni. Akármibe vezeted bele, az szénné ég, vagy elolvad, vagy elpárolog.
17/22 anonim válasza:
Fel van adva a lecke! Fel kell találni azt az akumulátort ami képes tárolni a villám enerkiáját!
18/22 anonim válasza:
Ezzel az a bökkenő hogy nem villámlik mindig.De majd csak találnak valamit ki.Vagy használjuk a fluxuskondenzátort és 1.21 gigawatt elektromos áramot és menjünk vissza a jövőbe.
19/22 anonim válasza:
"utalom az atomerömüveket"
Néhánynak az árát utalhatnád nekem is.
20/22 anonim válasza:
engem a kérdezőhöz hasonló tájékozatlan idióták zavarnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!