Tényleg ilyen "diktátor" volt Kadhafi?
"Fogd már fel, ha képes vagy rá: bármiről, és bárkiről össze lehet hozni olyan VALÓS tényeket, hogy ő húúú, de nagyszerű ember volt."
Leírtam hogy értem, hogy nem mind arany, ami fénylik. Ha szeretnétek, írjatok nekem Khaddafiről rémtörténeteket, higgyétek el, én el is hinném, hogy volt pár csúnya húzása. (off: Bár azt azért nem hinném, hogy annyira csúnyák is, mint néhány más afrikai ország népírtása, amiket amerika pénzelt)
Ha ezek a pontok igazak, akkor gazdaságilag nem látom, hogy hol van az elhallgatott rész. (Azon kívül, hogy van nekik is olaj... ami persze méginkább árnyalja a kérdést, hogy miért kellett őket megtámadni :P)
"Most komolyan csak akkor leszel boldog, ha habzó szájjal üvölti mindenki, hogy a mocsodék diktátor egy hős volt?"
Most komolyan csak akkor leszel boldog, ha habzó szájjal üvöltöm, hogy le a kommunizmussal, éljen a vadkapitalizmus?
Nekem az 1.-nél felmerült egy kérdés.
Mégis hány családhoz volt bekötve a villany?
16:55,
Öngól volt, mert személy szerint támogatom a kommunista ideológiát. A tömény diktatúra és erőszak nem az...
Például amikor 2006-ban tüntetések voltak, a jólelkű Kadhafi meg a tömegbe lövetett. Vagy amikor börtönürítés címszóval pár ezer embert kivégeztetett.
Vagy a börtönből kiszabadított, megkínzott emberek. Vagy azok, akiket már későn szedtek ki, és már halálra kínozták őket.
De persze, ezt a "mocskos nyugati média" terjeszti. Csak azt nem értem, hogy a neked tetsző híreket elfogadod a médiából, azt, amelyik ennek ellentmond, azt meg nem.
Logika, valahol? Mutatóban?
"Öngól volt, mert személy szerint támogatom a kommunista ideológiát. A tömény diktatúra és erőszak nem az... "
már miért lenne öngól. párhuzamot vontatok minden kommunizmusra épülő állam között, és engem neveztetek habzó szájúnak.
"Csak azt nem értem, hogy a neked tetsző híreket elfogadod a médiából, azt, amelyik ennek ellentmond, azt meg nem.
Logika, valahol? Mutatóban?"
nemhogy személyeskedsz, de olyan dolgokat rósz fel nekem, amit el se követtem. Hol állítottam, hogy elhiszem, amit a cikkben írtak? Pont hogy megkérdeztem, hogy ez tényleg így van-e. Csak azért van ennek jelentősége, mert érdekes látni, hogy ilyen szépen is működhet a gazdaság. Az, hogy ezt milyen áron lehet csak fent tartani, inkább szomorú.
Ha van türelmetek nézzétek végig.
http://www.youtube.com/watch?v=LTZRYWRYCR8&feature=player_em..
Ebből sok minden kiderül.
17:37
"párhuzamot vontatok minden kommunizmusra épülő állam között"
Egyszerűen nem érted pl. az én hozzászólásaimat. Nem éred fel aggyal, kész. Pedig egyszerűek.
De ha ennyire gyengén bútorozott vagy, akkor mit okoskodsz politikai kérdésekről? Egy kicsit magas neked a téma, nem?
ma 17:56
Igen, elsőéves pszichológus hallgatóknak érdekes lehet Szaniszló és Drábik mint példák.
"Egyszerűen nem érted pl. az én hozzászólásaimat."
hogyha már te is elkezdtél személyeskedni, akkor elmagyarázom neked mi a helyzet. az összes hozzászólásod arról szól, amit én ezzel az egyszerű közmondással összefoglaltam: nem mind arany, ami fénylik. ezen a "bölcsességen" pattogsz itt, mióta rájöttél hogy a csodás demokráciád működését kérdőjelezem meg.
ma 21:45
Káosz uralkodik a fejedben, elvtárs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!