Netanjahu: "Az ENSZ-közgyűlésben azt is megszavazzák, ha azt mondom, a Nap nyugaton kel, és keleten nyugszik"?
Mi a véleményed erről a kijelentésről?
Forrás: Kossuth Rádió (!), Déli Krónika, 2011. szeptember 19.
http://www.youtube.com/watch?v=sdfeLEASuv0&feature=player_em..
"Mi történne ha kiderülne hogy részben zsidó vagy?"
És szerinted? Kitörne egy világháború? Vagy hogy jön ide, hogy mi történne akkor? Mi történne ha rólad derülne ki, hogy üzbég vagy? Mert szerintem semmi.
Van egy kis hiba. Netanjahu EZT mondta: "Az ENSZ-közgyűlésben azt is megszavazzák, ha AZ ARABOK KIJELENTIK, hogy a Nap nyugaton kel, és keleten nyugszik"
BIZTOS. HALLOTTAM!!!!!
Előző vagyok.
Csak most néztem meg a videót. De hát ez egy palesztin propagandafilm!
Nem gondoltam, hogy valaki még hisz nekik.
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:35
:D
Biztos hogy nem úgy van nagybetűvel, aztán meg kijelented, hogy amúgy le sem ellenőrizted a forrást. Gratulálok.
Ez nem palesztin propagandafilm, ez a fenti forrásban megemlített Kossuth rádió hanganyaga ami mellé olyan képeket csatoltak, amilyeneket. Itt a hanganyag a lényeg, kedves BIZTOS NEM ÚGY VAN, DE AMÚGY MEG SE NÉZTEM A FORRÁST.
16:26 vagyok
Gondolkozóó, meg kéne tanulnod olvasni is. Hallottam a Kossuth Rádiot - mint ahogy irtam. Ehhez nem kellett megnéznem elöbb a videot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!