Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Netanjahu: "Az ENSZ-közgyűlésb...

Netanjahu: "Az ENSZ-közgyűlésben azt is megszavazzák, ha azt mondom, a Nap nyugaton kel, és keleten nyugszik"?

Figyelt kérdés

Mi a véleményed erről a kijelentésről?

Forrás: Kossuth Rádió (!), Déli Krónika, 2011. szeptember 19.

http://www.youtube.com/watch?v=sdfeLEASuv0&feature=player_em..

2011. szept. 23. 15:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Az a véleményem, hogy megszavaznák. Ott annyira idióták ülnek mint az Eu parlamentben. Némelyik azt sem tudja hol van.
2011. szept. 23. 15:32
 2/18 anonim ***** válasza:
89%

"Mi történne ha kiderülne hogy részben zsidó vagy?"

És szerinted? Kitörne egy világháború? Vagy hogy jön ide, hogy mi történne akkor? Mi történne ha rólad derülne ki, hogy üzbég vagy? Mert szerintem semmi.

2011. szept. 23. 15:34
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez a Netanjahu legalább annyira beképzelt, mint a Simon Peresz. És az a baj, hogy sokan az ilyenek miatt utálják a zsidókat. Pedig hát nálunk is mennyivel jobb az Orbán? Hát nem sokkal.
2011. szept. 23. 15:50
 4/18 anonim ***** válasza:
44%

Van egy kis hiba. Netanjahu EZT mondta: "Az ENSZ-közgyűlésben azt is megszavazzák, ha AZ ARABOK KIJELENTIK, hogy a Nap nyugaton kel, és keleten nyugszik"

BIZTOS. HALLOTTAM!!!!!

2011. szept. 23. 16:26
 5/18 anonim ***** válasza:
62%

Előző vagyok.

Csak most néztem meg a videót. De hát ez egy palesztin propagandafilm!

Nem gondoltam, hogy valaki még hisz nekik.

2011. szept. 23. 16:35
 6/18 A kérdező kommentje:

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:35

:D

Biztos hogy nem úgy van nagybetűvel, aztán meg kijelented, hogy amúgy le sem ellenőrizted a forrást. Gratulálok.

Ez nem palesztin propagandafilm, ez a fenti forrásban megemlített Kossuth rádió hanganyaga ami mellé olyan képeket csatoltak, amilyeneket. Itt a hanganyag a lényeg, kedves BIZTOS NEM ÚGY VAN, DE AMÚGY MEG SE NÉZTEM A FORRÁST.

2011. szept. 23. 17:25
 7/18 anonim ***** válasza:
62%
Az ezernyolcszázas évek évek vége felé megszavazták egy amerikai államban, hogy legyen a pi racionális szám.
2011. szept. 23. 18:13
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Az egy cinikus kijelentés. De azt is elárulja, hogy Izrael semmibe veszi az az ENSZ-t.
2011. szept. 23. 18:39
 9/18 anonim ***** válasza:
62%
Most hallgattam véig mind Abbasz, mind Natanyhu beszédét az ENSZ-ben. Natanyahu visszatért arra a mondatra, hogy "Az ENSZ-közgyűlésben azt is megszavazzák, ha AZ ARABOK KIJELENTIK, hogy a Nap nyugaton kel, és keleten nyugszik"
2011. szept. 23. 20:38
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

16:26 vagyok

Gondolkozóó, meg kéne tanulnod olvasni is. Hallottam a Kossuth Rádiot - mint ahogy irtam. Ehhez nem kellett megnéznem elöbb a videot.

2011. szept. 23. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!