Szerbiát tényleg kárpótolhatják Koszovó miatt a Boszniai Szerb Köztársasággal?
Sok kommentben olvastam hogy "Koszovó kiválását követően van esély arra hogy Szerbiát kárpótolják azzal hogy megengedik az egyesülést a Boszniai Szerb köztársasággal".
A Boszniai Szerb Köztársaság elnöke Milorad Dodik is állandóan azzal fenyegetőzik hogy kiválik Boszniából, vagy népszavazást tartana stb.
Vagy ez a "Boszniai Szerb Köztársaság egyesül Szerbiával" ötlet mennyire népszerű? Mind Szerbiában mind Boszniában.
Mert eddig (lehet tévesen) úgy tudtam hogy a boszniai szerbek nagyon szeretnék, bár nem tudom azóta mit változott a helyzet.
Tényleg szétesik így Bosznia-Hercegovina?
Nem értem.
Tényleg ellenezték az oroszok is?
Akkor Bosznia egyben marad?
Kedves utolsó, Magyarország keményen vesztes volt egy háború után. Miért kéne a veszteseket kárpótolni? Ezért ciki kikapni, mert onnantól a győztesek a saját szájuk íze szerint rendezik a dolgokat.
Hidd el, ha a mi oldalunk nyer, akkor egy leheletnyivel se lettünk volna igazságosabbak. Most meg vernéd a melledet (ha lennének még magyarok, ügye...) hogy a hülyék kikaptak, jól megérdemlik.
Túl kéne már lépni végre ezen, és azon dolgozni, hogy ez egy élhető ország legyen. Lehet a múltba révedve éhenhalni, csak eszméletlen nagy marhaság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!