Felettébb érdekes dolgok vannak leírva benne teljesen életszerűen. Én laikus emberként nem értek ezekhez a dolgokhoz úgyhogy fogalmam sincs kinek van igaza.
2011. szept. 6. 19:29
2/19 anonim válasza:
"A 2001 szeptember. 11.-i merényletek után SENKI nem jelentkezett. "
Ezt úgy hívják hogy álokoskodás! A merényletek 60%-ánál senki nem jelentkezik!73-ban már volt merénylet a WTC ellen.Az igazi hülyeség az hogy elfelejtik sokan hogy a Fehér Ház is a célpontok között volt!!!Az amerikai elnök annyira hülye hogy leromboltatja a saját házát és a Pentagont is?Ha az amerikaiak romboltak akkor miért Mohamed Atta volt a fő merénylő miért iszlám hívők iszlamisták voltak a merénylők? Iszlám merénylők pusztították saját magukat?Nagyon hülye az ilyen ember aki ilyen agyamentséget feltételez!
2011. szept. 6. 19:33
3/19 anonim válasza:
Szerintem továbbra is terroristák tették, amit az Egyesült Államok gyorsan ki is használt.
Bushról meg mindig is tudni lehetett, hogy egy idióta.
2011. szept. 6. 19:38
4/19 anonim válasza:
Én egyetértek mindennel, amit ír. Eddig is így gondoltam.
2011. szept. 6. 19:42
5/19 anonim válasza:
Tök mindegy mit írok úgyis le leszek pontozva. -.-
2011. szept. 6. 19:47
6/19 anonim válasza:
Hol van már Gondolkozóó????? Meg akarom tudni, hogy a hetes épület nem dőlhetett le, meg nem dőlhetett le szabadeséssel! Meg, hogy az acél nem olvad meg a kerozintól! Na!
2011. szept. 6. 19:58
7/19 anonim válasza:
"Tök mindegy mit írok úgyis le leszek pontozva"
Lottóznod kellene.
2011. szept. 6. 20:13
8/19 anonim válasza:
Sokkal színvonalasabb összeesküvés elméleteket is lehet találni a neten, mint a belinkelt.
2011. szept. 6. 20:14
9/19 anonim válasza:
Nos, ha a véleményem érdekel leírom. Ezt kizárólag az amerikai kormány megbízásából hajthatták végre, másképp eleve kivitelezhetetlen lenne. Vagy próbáltatok már oda berepülni külföldi terroristaként? A ti kedvetekért is elterelték a légvédelem figyelmét?
2011. szept. 6. 20:16
10/19 anonim válasza:
"Hol van már Gondolkozóó????? Meg akarom tudni, hogy a hetes épület nem dőlhetett le, meg nem dőlhetett le szabadeséssel! Meg, hogy az acél nem olvad meg a kerozintól! Na!"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!