Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Valaki elhiszi, hogy a 2001....

Valaki elhiszi, hogy a 2001. szeptember 11-i merényleteket az USA-ban iszlám terroristák követték el?

Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 20:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
46%

Ez nem hit kérdése. Hinni Istenben szokás.

Amúgy igen, az iszlám terroristák voltak. Minden értelmes ember elfogadja kivéve az összeesküvés elmélet hívőket.

2011. szept. 3. 20:57
 12/26 anonim ***** válasza:
69%

20:46

A hivatalos verzió több oldalról, meglehetősen egybehangzóan, logikusan alátámasztott indoklással szolgált. Ilyet az összeesküvés elméletek nem tudnak felmutatni, csak önmagukat ismétlik folyamatosan.

Valamit félreértettél a szkepticizmussal kapcsolatban. Ez azt jelenti, hogy az ember megfelelő kételkedéssel fogad mindent. Nem ész nélküli, hanem megfelelő. Ugye érzed a különbséget?

Pedro

2011. szept. 3. 21:00
 13/26 Dick Esmen ***** válasza:
49%
Igen,én.
2011. szept. 3. 21:10
 14/26 anonim ***** válasza:
94%
Az egy tény hogy muszlimok voltak akik végrehajtották, de a kérdés inkább az, hogy ki(k) állnak a háttérben?
2011. szept. 3. 21:29
 15/26 anonim ***** válasza:
44%

21:29

Valóban ez a fő kérdés, igazad van!

Szerintem az ufók állnak a háttérben. Egy világméretű összeesküvés keretében felbérelték az igazhitűeket, hogy öngyilkos terrorista merényleteket kövessenek el. Megígérték nekik, hogy a halott terroristákat magukkal viszik a bolygójukra, de legalábbis helyet biztosítanak nekik Jeff Dunham bőröndjében:

http://www.youtube.com/watch?v=sDsK8ZnmhC4

Pedro

2011. szept. 3. 21:37
 16/26 anonim ***** válasza:
64%
Igen, én elhiszem.
2011. szept. 3. 21:39
 17/26 anonim ***** válasza:
36%
Nem, senki sem hiszi ezt.
2011. szept. 3. 22:02
 18/26 anonim ***** válasza:
56%

Dick Esmen

Én is röhögnék veled, ha bebizonyítanád nekem BÁRMELYIK összeesküvést. Abban a pillanatban, amikor ELFOGADOTT TUDOMÁNYOS magyarázattal állsz elő, azonnal el fogom fogadni az érveidet. Addig viszont engedd meg, hogy inkább én röhögjek rajtad.

Pedro

2011. szept. 3. 23:19
 19/26 anonim ***** válasza:
26%
nem, olyan filmet láttam, de nincs türelmem írni
2011. szept. 4. 08:46
 20/26 Dick Esmen ***** válasza:

Én is röhögnék veled, ha bebizonyítanád nekem BÁRMELYIK összeesküvést. Abban a pillanatban, amikor ELFOGADOTT TUDOMÁNYOS magyarázattal állsz elő, azonnal el fogom fogadni az érveidet. Addig viszont engedd meg, hogy inkább én röhögjek rajtad.

Teljesen félre értettél!Én nem hiszek az összeesküvés elméletekben tök másra gondoltam amikor azt mondtam hogy lehet egy jót röhögni.

2011. szept. 4. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!