Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Van valahol a világban Erdélyh...

Van valahol a világban Erdélyhez hasonló elcsatolt terület?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy ugye Erdélyt és a többi részt már 90éve elcsatolták, mégis kint a magyarok tökéletesen beszélik a nyelvet, de lehet hogy már a mamája is románként született, mégis megmaradtak magyarnak(amit nagyon tisztelek bennük)

Van még valahol ilyen a világban?

2011. aug. 31. 10:11
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Két témát keversz. Egy nem szakad ki senki. (Ehez írtam példának a főniciaiakat.

[link]

J Haplogrop - hát ez aztán a zsidók állítólagos szétáramlásával aztán sehogy sem vág egybe. A százalékokat nézd! ;)

Ha megnézed amúgy a harminc ezer éve élő közös ős, több tízezer évvel a zsidó nép kialakulása előtt élhetett a Kaszpi-tenger partján vagy Egyiptomba is (ez utóbbi a valószínű - és az egyiptomi fogság is ... huhuhu :D )

2011. szept. 4. 21:52
 32/41 anonim ***** válasza:

"az egyetlen j haplogrop ot hordozó nép mely a mai nepig olyan erőteljes egységben megmaradt, hogyx meg tudta őrizni eredeti genetikai állományának nagyrészét (pl föníciaiak mnár nincsenek, beolvadtak)

fölfogja már az a kemény fejed?"

Te cionista vagy. Még a zsidók is tudják hogy a világ legkevertebb népe.

?->őrizni eredeti genetikai állományának nagyrészét<-?

Nézzél Izraeli tévét! Elmondja minden második ember hogy, honnan jött és honnan hozta külső tulajdonságait.

A zsidóságnak nem volt ellenére a keveredés, csak úgy mint az eszkimóknak. Csak más szabályok voltak. Akinek az anya zsidó az zsidó. Szívesen adták a fiatalon híresen szép lányaikat gazadag férjhez. A ógörögökkel szétválogathatatlanul bekeveredtek.

2011. szept. 4. 21:58
 33/41 anonim ***** válasza:

ugan mért is nem?

ez a térkép jól mutatja a sémita befolyási területet, a "kaszpi-tengernél", vagyis a kaukázusban a hegyi zsidók, illetve az északi törzsek miatt magas, északafrikában a jól iswmert iszlám-arab befolyás miatt, a legészakibb területen a kazárok miatt

namár most, ha nekem nem hiszel, nézd meg azt az angol wikipediában?: cohen modal haplotipe (egységesen a zsidó papirétegre jellemző haplogroup, a j alcsoportja), y-chromosoma aaron

ez így már érthatő?,

AJÁNLOM EZT AZ UTOLSÓNAK IS, AKI SZINTÉN NEHÉZFELFOGÁSÚ, BÁR AZT NEM ÉRTEM MÉRT NÉZ IZRAELI TELEVíZIÓT (ÉS HOGY ÉRTI MEG?...) ÉS MÉRT NEVEZ CIONISTÁNAK, MIKOR AZ íMÉNT KIFEJTETTEM SZÉLSŐJOBBOLDALI NÉZETEIMNET

DE TÉNYLEG NÉZZETEK UTÁNA!!!

2011. szept. 5. 15:03
 34/41 anonim ***** válasza:

YouTube fordítóból kilehet venni a lényeget. ;)

És miért nézek, mert kíváncsi vagyok minden kultúrára a föld kerekén. Van indiai és swázi barátom is. ;)

Ja és magyar nacionalista vagyok, több mint háromszáz éve csak a kárpátmedencében élő ősökkel.

J Haplogroup: És igaz tíz milliókban mérhető a zsidók száma Indiában, de nem ~50% mint a J Haplogroup térkép mutatja. ;)

Tény hogy a kohenita zsidók vérvonal elég tiszta. Sőt meglepően tiszta csak a harmadának született félre kefélésből az apai őse. ÉS tény hogy aki nem egy Haplogroup J kromoszómával rendelkezik, de ez csak egy 5-8 ezer évvel ezelőtti közös ős, és a térképen lévő csoport nagy részt nem neki a leszármazottja.

És az is tény hogy Cohen ősapa majdnem annyi gyereket hagyott hátra mint Dzsingisz Kán egyik kortársa. De nem e teljes J Haplogroup hordozók az ő utódai. Érted már?

2011. szept. 5. 15:33
 35/41 anonim ***** válasza:
És tény hogy akinek nem, az egy Haplogroup J kromoszómával rendelkezik, de ez csak egy 5-8 ezer évvel ezelőtti közös ős, és a térképen lévő csoport nagy részt nem neki a leszármazottja.*
2011. szept. 5. 15:34
 36/41 anonim ***** válasza:
De nem a teljes J Haplogroup hordozók az ő utódai. Érted már?*
2011. szept. 5. 17:10
 37/41 anonim ***** válasza:

én sem arról beszéltem csak példaként hoztam fel a wiki cikket, amúgy valamivel többet tudok erről mint te, mert már 2 éve írok egy könyvet

ettől függetlenül magas a j a zsidókban, a j pedig sémita jellemző, a közelkeletről származik, vagyis nem olyan jelentős a keveredés mint gondolod

Y-DNA haplogroups in European populations

itt vannak közel 50%oseredmények, ezek már elég jelentősek, tekintve hogy a maximum 70-80%körül mozog

2011. szept. 5. 19:17
 38/41 anonim ***** válasza:

Hát azt nem tudom melyikük tudd róla többet. Erre vonatkozóan nincs információm.

Viszont azt egy laikus is láthatja hogy te elfogult vagy.

Mielőtt kiadod azt a könyvet, két emberrel is lektoráltasd egyiknek ajánlom Komoróczy tanárirat az ELTE-n, a másik pedig valami szkeptikus legyen! Ez persze csak egy jó tanács.

2011. szept. 5. 19:51
 39/41 anonim ***** válasza:

Hát csak egy példa a tudásra.

Te azt tudod hogy nyugodtan lehet a sémi szülőhaza nyugat Afrikában a térképen feketével jelölt egyiptomi részen.

[link]

Ugyan is a sémi népcsoport mint a tuaregek és a berberek kevert europid és negrid rasszúak. Hát igen a genetika alá támasztotta az antropológusokat.

2011. szept. 5. 19:56
 40/41 anonim ***** válasza:

Amúgy amit mondtam megmondta. A csoport azonosság és valószínűség már idejét múlt, mára inkább már csak áltudományos.

Amikor a J csoportban is három nagyon elterjed marker van, ezek alapján teljes népcsoportok elkülöníthetőek. Ezt szándékosan figyelmen kívül hagyni csakis a zsidó nacionalistáknak van érdekében.

2011. szept. 5. 20:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!