Ön szerint van összefüggés?
1. 1913-ban az Egyesült Államokban magánkézbe került a pénzkibocsátás joga. Ez alkotmányellenes volt akkor is és ma is(lásd: az Amerikai Egyesült Államok Alkotmánya, I. cikk, 8. paragrafus, 5. bekezdés, mely szerint KIZÁRÓLAG a Kongresszusnak van joga Az Egyesült Államokban pénzt kibocsátani).
2. John F. Kennedy hozott egy törvényt, amellyel visszahelyezte a pénzkibocsátás jogát a kormány kezébe.
3. Fél évvel később meggyilkolták.
4. Alelnöke, Lyndon B. Johnson lett az új elnök.
5. Johnson hivatalba lépését követő LEGELSŐ intézkedése az volt, hogy eltörölte Keneddy törvényét, és a ppénzkibocsátás jogát visszaadta magánkézbe.
Ezek történelmi tények.
Ön szerint van összefüggés?
"Viszont azért küldtem a linket, hogy mindenki lássa, és értelmezze MINDKÉT FAJTA véleményt"
Nincs "mindkét fajta vélemény". Vannak a közismert tények, meg vannak "Gondolkozó" egyre betegesebb téveszméi.
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:25
53-as nagyon szereti ezeket hülyeségnek nevezni, de amikor megmutattam a videót, ahol david Rothschild világkormányról beszél egy TV-nek, akkor valahogy nem sikerült érdemben reagálnia. Aki pedig ilyen ügyekben mint az executive order hivatalos forrásokat néz meg csak, az maradjon magának hülye. Gondolod majd kiírják, hogy amúgy azóta is kurv@ra mi nyomtatjuk a pénzt amerikában? Már akkor egyértelmű volt számomra, hogy mi fog ott állni, mielőtt elolvastam. Csak hát a korlátolt fajtátok nem képes gondolkodni és többféle álláspontot meghallgatni, többfelől tájékozódni. Ehelyett agybajosnak nevez engem. Hadd linkeljem már be ezt mégegyszer: http://www.youtube.com/watch?v=OxPYa5mVlYU
Ezek az emberek is csak véletlenül beszélnek az Új Világrendről. És csak véletlenül miniszterelnökökről és magas rangú szempélyekről van szó.
17:25
Nem akarom én bántani őt, hiszen nyilván ő is hisz abban amit mond. Én pedig nem akarok senkit megsérteni a véleménye miatt, hiszen neki is joga van saját véleményt alkotni.
Én inkább segíteni szeretnék neki, hogy több oldalról is láthassa ugyanazt a dolgot, hátha talál mások véleményében valami olyat, amin érdemes elgondolkozni...
Főleg, ha már a neve is erre utal. :-D
Persze segíteni csak annak lehet, aki hagyja. De ha gondolkodás nélkül elutasít valamit... Nos az más dolog.
Pedro
"Most Americans have no real understanding of the operation of the international money lenders. The accounts of the Federal Reserve System have never been audited. It operates outside the control of Congress and manipulates the credit of the United States" — Sen. Barry Goldwater (Rep. AR)
Ezt Pedronak és az 53-asnak küldeném.
"Most Americans have no real understanding of the operation of the international money lenders."
A "most americans" pont annyira nem ért a pénzügyekhez, mint a "most hungarians". Ebben semmi csodálatos nincsen.
"The accounts of the Federal Reserve System have never been audited. It operates outside the control of Congress and manipulates the credit of the United States"
Hát igen, a FED ott is független intézmény, és a nagy amerikai szabadság is garanciákat állít be, hogy a kongresszus NE TUDJA saját politikai céljaira felhasználni a FED-et. És ha körülnézel, ez a világ legtöbb (nem mindegyik, hanem legtöbb) országában így van.
(Nálunk is.)
Pedro
:-DDD
Hát nézd, ha MINDENÁRON valami hatalmas összeesküvést akarsz leleplezni, én nem állok az utadba...
Pedro
17:34
"Én pedig nem akarok senkit megsérteni a véleménye miatt, hiszen neki is joga van saját véleményt alkotni."
Minél inkább "tiszteletben tartják" szerencsétlennek a "nézeteit", annál később fordul orvoshoz.
Csak egy kis adalék ahhoz, hogy a Kennedy-gyilkosság körül már mennyi elmélet alakult ki. Még ha esetleg el is fogadjuk valamelyiket, akkor is csak az egyik lehet igaz...
Szerintem inkább kubaiak tették... :-D
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!