Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért ekkora az előítéletesség?

Miért ekkora az előítéletesség?

Figyelt kérdés

Azt tapasztalom, hogy ezen az oldalon általában nem "csak" a cigányokkal szemben, hanem akár a nőkkel, férfiakkal szemben, vagy a gazdagokkal, jobb illetve baloldaliakkal szemben, a munkásokkal szemben, de még a székelyekkel szemben is sokan előítéletesen gondolkodnak.

Pedig a többség szerintem relatiave kevés személyes benyomással rendelkezhet, és még az sem adna feltétlenül alapot ekkora előítéletességre.

Ez valamilyen magyar sajátosság lehet?

2011. aug. 14. 08:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nincs igazad mert van itt néhány beazonosítható emberke aki tök jókat ír.

A kérdésre válaszolva szerintem az a baj, h rossz példák vannak az ifjak előtt.Rosszak az értékrendek amiket a média manipulál beléjük.Nem olvasnak nincsenek vagy teljesen torz eszményeik vannak . Már ha vannak és nem csak a panaszkodás a kritizálás és a nyafogás és különféle kifogások foglalják le az agyi kapacitásukat és már azt sem tudják konkrétan mi a jó nekik és hogyan is kéne azt csinálni, h csak simán ellegyenek és jól érezzék magukat a bőrükben.Miközben avval foglalkoznak napi szinten valamennyi időt ami elégedettséggel tölti el őket és örömüket lelik benne.

A tanáraik is úgy tanítják őket, h megutálják a tanulást ahelyett ,h felkeltenék az érdeklődésüket és kedvből egyszerű tudásvágyból tanulnának.Meg amiket tanítanak...

Ha így nőnek fel generációk és azt látják amit most látnak azt , h a szorgalom ,a munka szeretete az alkotás öröme nem kifizetődő és lenézendő.Az , h a tudás a műveltség nem műsor a tvben mert jobb a nézettsége az oktalan baromkodásnak és az észcsinálásnak, mert erre van igény.Ha azt látják maguk körül, h az érveken alapuló vitának, megbeszélésnek semmi hatása az indulatos hőbörgő utálkozással szemben, ha ezt látják és sajnos ezt látják nincs remény, h életképesek lesznek a jövőben.

A csapamunka vagy egymás megbecsülése az odafigyelés helyett csak a különlegeskedés és a lesecaromozás a menő.

Egyébként a neten egy kattintásra 600 videó jön be hőbörgő

vagy mittomén mivel tökéletlenkedő cigányokról és zsidó világuralomra törő összeesküvéses filmekből is van néhány.Az h ki miből ítél és mennyire indulatos legfőképp az előzetes tapasztalatin , olvasottságán , információin múlik. De ha csak a net van és csak ezek a baromságok, jutnak át az ingerküszöbén...az már szánalmas.

Lesz itt rend .A nagyon liberális időket , kőkemény fegyelmen alapuló diktatúra fogja követni. Mert arra lesz igény.

2011. aug. 16. 22:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Miért csak az ifjak előtt vannak rossz példák? Én sokkal összetartóbbnak, és becsületesebbnek látom a fiatalokat, mint a 35-70 éves korosztályt. Ezek elválnak, perelnek, szidják a fiatalabbakat, a legidiótább propagandának bedőlnek, minden sz@rt megvesznek, és utána a fiatalokat vonják kérdőre, minek nekik ez vagy az, mert véleményük szerint nincs rájuk szükségük. E-mellett semmiért nem vállalnak felelősséget, a társadalmi aktivitásuk szinte 0 , azon kívül, hogy a családjuk megélhetésében segítenek senki mással nem vállalnak sorsközösséget, de mindezek mellett kioktatnak mindenkit, még egymást is, gyűlölködnek, nem tudják elfogadni, ha valaki különbözik tőlik teljesen mindegy milyen téren, fújnak egymásra stb... Én nem értek egyet sok mindenben a saját korosztályommal (22F) de fényévekkel jobb embernek látom őket, mint az idősebb generációkat.
2011. aug. 16. 23:23
 13/13 anonim ***** válasza:

Sok szempontból igazad van 23,23-as.

41 vagyok és sok az elvált, alkoholista,vagy családot sem alapító vagy ha igen gyereket nem vállaló ,még mindig rocker ,sikertelen , örömtelen ember az én generációmban is.

De a családosok jó része is csak küszködik az élettel a bevallásuk szerint, pedig kívülről nézve minden ok velük.

De amikor , húsvétkor a 16 éves kiskölök úgy fekszik bele a fotelbe ahogy az 50centesektől látta és úgy dumál mint egy többszörös milliárdos akinek megvan az élet és arról fecseg mi mindent utál ,hát közlöm vele kifelé menet, h jövőre már nem kell megtiszteljen minket az irritáló személyiségével.

De vannak teljesen normálisak is.

Nem érdemes általánosítani.

2011. aug. 16. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!