Csak én látom úgy, h meg kellene szüntetni ezt a mértéktelen vándorlást?
Figyelt kérdés
Megnézzük Európa országait akkor azt láthatjuk, h sehol nem örülnek a bevándorlóknak teljesen mindegy, h most roma, török és még sorolhatnám.
Az angliai zavargások se épp azt bizonyítják, h milyen pozitív is ez a folyamat...
2011. aug. 9. 19:59
11/13 anonim válasza:
Menj anyádba a liberalizmusoddal együtt.
12/13 A kérdező kommentje:
Szerintem csak poénkodni akart...
2011. aug. 9. 22:24
13/13 anonim válasza:
Nem megszüntetni kellene, hanem el sem lett volna szabad kezdeni. Pontozzatok le, de én örülök a zavargásoknak, legalább kibújik a szög a zsákból.
„Egyik fehér a másik fehérek lakta helyre be tud illeszkedni, de a nem fehérek még csak meg sem próbálják.”
Jobb is, nem szeretném ha beilleszkednének. Amíg kevesebben vannak, addig nem fognak beilleszkedni, utána meg már mi nem fogunk tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!