Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csak én látom úgy, h meg...

Csak én látom úgy, h meg kellene szüntetni ezt a mértéktelen vándorlást?

Figyelt kérdés

Megnézzük Európa országait akkor azt láthatjuk, h sehol nem örülnek a bevándorlóknak teljesen mindegy, h most roma, török és még sorolhatnám.

Az angliai zavargások se épp azt bizonyítják, h milyen pozitív is ez a folyamat...

2011. aug. 9. 19:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Menj anyádba a liberalizmusoddal együtt.
2011. aug. 9. 21:48
 12/13 A kérdező kommentje:
Szerintem csak poénkodni akart...
2011. aug. 9. 22:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem megszüntetni kellene, hanem el sem lett volna szabad kezdeni. Pontozzatok le, de én örülök a zavargásoknak, legalább kibújik a szög a zsákból.

„Egyik fehér a másik fehérek lakta helyre be tud illeszkedni, de a nem fehérek még csak meg sem próbálják.”

Jobb is, nem szeretném ha beilleszkednének. Amíg kevesebben vannak, addig nem fognak beilleszkedni, utána meg már mi nem fogunk tudni.

2011. aug. 10. 05:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!