Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az eladósodott Amerikát...

Az eladósodott Amerikát sajnálja valaki? Én valahogy nem tudom őket sajnálni, hiszem csak fegyverkezésre költenek annyit, mint az összes ország együttvéve.

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 12:38
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

ma 15:57

Már miért lenne buta a kérdező? Igaza van, az USA 2010-ben közel 700 milliárd USD-t költött fegyverkezésre, 6x annyit mint a második Kína, és több mint 11x annyit mint a harmadik Franciaország! Az USA egymaga adja az egész világ fegyverkezésére költött összegének 43%-t!

[link]

2011. aug. 8. 18:53
 22/28 anonim ***** válasza:

Látom gondok voltak matek órán. 43% az szerinted egyenlő a ,,mint az összes ország együttvéve"

Jólvan...mondjál még ilyeneket.

2011. aug. 8. 19:37
 23/28 A kérdező kommentje:

Dantes,látom kifogytál az érvekből...:D

Akkor inkább ne szólj hozzá a kérdéshez,mert kezdesz szánalmassá válni...thx

2011. aug. 8. 19:51
 24/28 anonim ***** válasza:

Dantes

Attól függ, ha a NATO-ban lévő országok fegyverkezésre költött összegeit nézzük, akkor csak az USA egymaga több pénzt fektet be a hadseregébe, mint a többi 27 tagállam együttvéve!

2011. aug. 8. 20:41
 25/28 anonim ***** válasza:
Hidjétek el Amerika nem a hadseregtől fog pénzt elvonni.
2011. aug. 8. 20:51
 26/28 anonim ***** válasza:
Az miert baj, ha az USA sokat kolt erre? Ha katonailag meggyengulne, nem lenne szuperhatalom es barki leigazhatna.
2011. aug. 8. 21:13
 27/28 anonim ***** válasza:

"Dantes..Az amerikainál hülyébb nép nincs!

Ezt tudomásul kell venni."

Akkor te amerikai vagy? Mert te is elég retardáltnak tűnsz.

Miért is lenne olyan hülye nép?

2011. dec. 2. 23:40
 28/28 anonim ***** válasza:
Én csak magamat sajnálom. Szarok Amerikára, szarok Mo-ra minek sajnáljak bárkit is attól még semmi sem fog történni. Még én sajnáljam pl. az USA -t mikor hozzájuk képest szarban,hugyban élek? Ó yeah...
2012. júl. 15. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!