Az eladósodott Amerikát sajnálja valaki? Én valahogy nem tudom őket sajnálni, hiszem csak fegyverkezésre költenek annyit, mint az összes ország együttvéve.
Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 12:38
2/28 anonim válasza:
Én nagyon sajnálom, de csak azért mert maga után húzz majd mindenkit. Keserű sors vár ránk.
3/28 anonim válasza:
Ne sajnáld, senki sem sajnálja. Az adósminősítésük egyébként még így is fényévekkel jobb, mint a miénk.
4/28 anonim válasza:
A politika, és a gazdaság nem egy olyan dolog, hogy sajnálat tárgya legyen.
Az amerikai nép maga válsztotta meg azokat a vezetőket, akik tudatosan előidézték ezt a válságot.
Azokat sajnálom, akiket becsaptak, megvezettek, de ez nem "Amerika", hanem a világ...
5/28 anonim válasza:
Fogod te még sajnálni Amerikát, amikor maga után rántja a fél világot...
6/28 anonim válasza:
én nem amerikát sajnálom hanem magunkat mert hidd el ha amerika csődbe megy rosszabul járunk mi mint amerika
7/28 anonim válasza:
Egy picit sajnálom szegény kontinenst, eléggé ramaty állapotban van, figyelhetnének jobban az ottaniak a környezetükre!
8/28 anonim válasza:
amerika nem = az usával. amerika nehezen tudna eladósodni, usa annál inkább.
9/28 anonim válasza:
Ez olyan cukimuki:)))))
""""Egy picit sajnálom szegény kontinenst, eléggé ramaty állapotban van, figyelhetnének jobban az ottaniak a környezetükre!""""
Babám ez nem természeti kérdés volt.
10/28 gr. Shadow válasza:
Még hasznos is lehetne a dolog a világ számára, ha az USA lenne az első aki azt mondaná a bankoknak hogy NEM.
És megtoldhatná azzal hogy "ön a leggyengébb láncszem, viszlát!" XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!