Mi a véleményetek a londoni zavargásokról?
"a tüntetők a környékbeli üzletekbe is betörtek,és teli bevásárlókocsikkal hagyták el a helyszínt"...
A legtöbb majom azt sem tudta,miért van balhé...
"Kerdezo egy dolgot felejtesz el. Angliaban a legtobb "bevandorlo" mar ott szuletett, tobbgeneracios. Magyarul angol, ha nem is angol ver folyik az ereikben. Nekik ugyanugy orszaguk Anglia, mint barki masnak. Ez a vendegmunkasos megnyilvanulas egyenesen felhaborito. Ha egy orszagnak a polgara vagy, teljesen mindegy, hogy milyen szinu vagy vagy hogy szerezted az allampolgarsagodat (szuletessel vagy utolag), mert nem tehetnek kulonbseget. Hogy lennenek a joleti allam kedvezmenyezettjei, mikor ugyanugy fizetnek adot, mint masok? Az a kedvezmenyezett, aki ingyenelo es ilyen barki lehet, nemcsak bevandorlo."
Ez így igaz, szép és jó. De vajon állampolgárnak nevezhető-e az, aki második/harmadik generációs abban az országban és nem beszéli a nyelvet? Állampolgár-e az, aki sz@rik a helyi jogra és a középkori iszlámfasiszta jogrend, azaz sária jogrend (már ha egy ilyen szemetet annak lehet nevezni egyáltalán) szerint él?
Értelmetlen ez a zavargás, a legtöbb ember aki ebben részt vesz fingja nincs miért van zavargás csak lop és rongál. Én az Afrikából érkezőket megtanítanám helyesen viselkedni, mert érdekes módon az Európai bevándorlókkal nincs probléma.
A gond már eleve ott kezdődik hogy az afrikaiak kultúrája a törzsi szinten megragadt.
Nekünk van kedves ismerősünk Angliából (angol, tehát nem bevándorló), és ő mondta hogy reméli hogy ezekből Anglia tanul, és nem enged be minden jött ment embert az országba.
Amúgy érdekes.
Ott ha a feketék (értsd Afrikaiak) joga kicsit sérül vagy valami sérelem éri őket egyből vadállat módjára tüntetnek, zavargásokat szítanak , tönkretesznek mindent, eközben még lopnak is stb, a Dél-Afrikai köztársaságban meg üldözik a fehéreket ki a saját országukból. Európába meg persze vándorolnak be és elvárják hogy befogadják őket.
Le lehet pontozni, nem érdekel, de az ilyen népséget nem hogy kulturálatlannak hanem még embernek sem nevezném. Főleg hogy még viselkedni sem tud.
"szerintem nem így kéne nekik viselkedniük"
Őket azt hiszed ez érdekli? Ugyan már...
Dolgozni is csak nagyon kevés néger hajlandó, a legtöbb segélyekből él. Komplett gettók vannak Londonban. (tapasztalat, voltam már Angliában)
Az afrikai emberek agyi színvonalát jól tükrözi hogy az egyik afrikai ország (ha jól emlékszek Dél-Afrika) elnöke kijelentette hogy ő védekezik az AIDS ellen, mert zuhanyzik..........ezek után nem tudom mit gondoljak róluk. Primitív műveletlen népség, és ahelyett hogy megpróbálna beilleszkedni, inkább szítja a feszültséget, a segélyt meg felveszi.
Az én véleményem az, hogy amíg a sertés se lesz sose civilizált faj addig ezek se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!