Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményetek a londoni...

Mi a véleményetek a londoni zavargásokról?

Figyelt kérdés
Szerintem az ottani bevándorlók vendégek és a jóléti állam egyik kedvezményezettjei, ezért szerintem nem így kéne nekik viselkedniük.
2011. aug. 7. 21:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

"...ezért szerintem nem így kéne nekik viselkedniük."

Már ne is haragudj, de szerintem egy rakás néger és arab rohadtul lesz.rja, hogy milyennek kellene lennie egy egészséges világnak egy normális ember szerint.

Inkább fognak pár AK-47-est és csatatérré változtatják az európai nagyvárosokat is, mint ahogy otthon is megteszik.

2011. aug. 7. 21:28
 2/18 anonim ***** válasza:
96%

én magát a hír tálalását nem értem

az eset ha minden igaz arról szól hogy valami kábszeres bűnözőt tűzharcban likvidáltak vagyis egy elég veszélyes figurát

ez a bűnöző a híradóban úgy volt megnevezve hogy:"négygyerekes családapa" most hogy a büdös fr.ancba jön ide a családi állapota??!! aki összehozott ennyi kölyköt azzal szemben nem lehet elárni vagy mi??!!!

2011. aug. 7. 21:30
 3/18 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem a rendőrségnek a népet kéne védenie az államtól, és nem fordítva.
2011. aug. 7. 21:35
 4/18 anonim ***** válasza:
82%

"Szerintem a rendőrségnek a népet kéne védenie az államtól, és nem fordítva."

Gratulálok. A rendőrséget pont az állam tartja fent, pont az állam törvényei szerint ítélkezik a polgárok felett.

Akkor minek tartaná, ha csak visszavetné a hatalmát?

És különben is, a rendőrség hogyan tudja megvédeni az államtól az embereket?

2011. aug. 7. 21:38
 5/18 A kérdező kommentje:

"Szerintem a rendőrségnek a népet kéne védenie az államtól, és nem fordítva."

A rendőrségnek a törvényes rendet kell fenntartania, és nem a fosztogató és gyújtogató bandákat.

Tényleg érdekes a tálalása az esetnek. Egy gazember tüzet nyit a rendőrökre, a zsaruk kénytelenek lelőni, majd jönnek azzal hogy volt 4 gyereke.

2011. aug. 7. 21:56
 6/18 A kérdező kommentje:
Végül is az angolok maguk engedték oda a bevándorlókat. Sőt sokáig a gyarmatokon kihasználták az megalázták az embereket. Cserében igazán elviselhetik, hogy felgyújtanak a négerek és arabok néhány kocsit.
2011. aug. 7. 22:19
 7/18 anonim ***** válasza:
42%

Kerdezo egy dolgot felejtesz el. Angliaban a legtobb "bevandorlo" mar ott szuletett, tobbgeneracios. Magyarul angol, ha nem is angol ver folyik az ereikben. Nekik ugyanugy orszaguk Anglia, mint barki masnak. Ez a vendegmunkasos megnyilvanulas egyenesen felhaborito. Ha egy orszagnak a polgara vagy, teljesen mindegy, hogy milyen szinu vagy vagy hogy szerezted az allampolgarsagodat (szuletessel vagy utolag), mert nem tehetnek kulonbseget. Hogy lennenek a joleti allam kedvezmenyezettjei, mikor ugyanugy fizetnek adot, mint masok? Az a kedvezmenyezett, aki ingyenelo es ilyen barki lehet, nemcsak bevandorlo.

Egyebkent olvastad, hogy mi volt az ok?

2011. aug. 8. 00:24
 8/18 A kérdező kommentje:

Emlékeztek még a Lampedúza-szigetére érkező bevándorlókra, és a velük készített interjúra. Alig voltak pár napja ott, de nekik már jogaik vannak, és azzal fenyegetőztek hogy felgyújtanak mindent.

Fenntartom, hogy a bevándorlók a haszonélvezői a jóléti államnak, hisz minimális adót fizetnek be -töredékét mit egy angol- mégis jár nekik az egészségügyi és szociális ellátás tehát segélyek is. Ja és még valami: egy Britanniába bevádoló nagyságrendekkel jobban él, mint mondjuk mi kelet-európaiak, nem is beszélve Ugandában, Kongóban, meg Pakisztánban maradt társaikról.

2011. aug. 8. 07:24
 9/18 anonim ***** válasza:

[link]

Olvasd el.

2011. aug. 8. 12:21
 10/18 anonim ***** válasza:
A niggerek is mindig a rasszizmusra hivatkoznak,ha kiszednek közülük egyet...
2011. aug. 8. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!