Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért utálják ilyen sokan...

Miért utálják ilyen sokan Amerikát, amikor Amerika a világ legjobb országa? Irigység?

Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 20:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
36%

Ok, tudom, hogy ez a politika témakör.

De mondjuk a z országot is az egyes emberek halmaza építi fel..

Amennyi ostoba embert láttam már itthon, nem volt szignifikáns a különbség..

2011. aug. 5. 21:47
 52/81 anonim ***** válasza:
78%

Viszont őszintén szólva én is magamra vettem , hogy szapuljátok őket , mert csomó barátom és ismerősóm lett.

Az amerikaiak mentalitása pedig tényleg ÉG ÉS FÖLD a magyaréhoz képest. ez is tapasztalat. sajnos.

2011. aug. 5. 21:49
 53/81 anonim ***** válasza:
27%
a vezetőségek között sincs különbség, ugyanaz a berendezkedés
2011. aug. 5. 21:49
 54/81 anonim ***** válasza:
83%
a mi és az usa történelme között, már ha az utolsó 70 évet nézzük ég és föld a különbség, talán ez ami befolyásol minket. ott 70 éve az amcsi álomról szövegelnek, nálunk meg lerasszistázzák, szemitázzák, *-zák a népet és megszorítanak.
2011. aug. 5. 21:52
 55/81 anonim ***** válasza:
71%

Hát nézd, a saját életedért te vagy a felelős, rajtad áll , hogy mit kezdesz vele. indulhattál volna rosszabbról is.

én nem vagyok irigy arra, aki bármilyen szempontból is jobb helyről startolt, mint én, és pozitív a jövőképem. teszek érte, hogy jobb legyen.

persze tudom, hogy van olyan is, akit ez nem vigasztal.

2011. aug. 5. 21:56
 56/81 anonim ***** válasza:
63%

Amúgy belinkelhetnétek a buta amcsis videó mellé a Való világos műveltségi vetélkedőt az állítólagosan kitűnő tanuló Gigivel, a 6éveseket megszégyenítő helyesírással rendelkező Anikóval , a világháborút a 19.sz-ra helyező Ildikóval együtt.

és a hab a tortán : Alekosz, a "büszkeségünk", aki megnyerte a versenyt és nem tudta, hogy harmincnak mennyi a tíz százaléka.

2011. aug. 5. 22:06
 57/81 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem, akik "utálják Amerikát", azok nem az amerikai embereket utálják, hanem az amerikai politikát.
2011. aug. 5. 22:06
 58/81 anonim ***** válasza:
78%

22:06

ez egy amerikával foglalkozó kérdés, ha lesz a hazánkkal foglalkozó oda belinkelheted.

2011. aug. 5. 22:08
 59/81 anonim ***** válasza:
34%

azoknak mondtam, akik még az elején írták ,hogy az amcsik bunkók, egoisták, ostobák, 30-cal verjük őket IQ-ban.

:)

2011. aug. 5. 22:09
 60/81 anonim ***** válasza:
35%

Asszem azt linkelek/mondok, amit én jónak látok, és oda, ahová én jónak tartom.

köszi.

2011. aug. 5. 22:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!