Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért utálják ilyen sokan...

Miért utálják ilyen sokan Amerikát, amikor Amerika a világ legjobb országa? Irigység?

Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 20:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
71%
"bébóz ütő" - haha :)
2011. aug. 5. 21:29
 42/81 anonim ***** válasza:
82%

Értem. De ha ennyire nem bírod, minek maradtál ott egy évet, komolyan .

Amúgy aki azt írta, hogy 30 (még egyszer : 30!) ponttal alacsonyabb ott at IQ, az nálam veri ostobaságban az említett buta, művetletlen amcsis példákat.

2011. aug. 5. 21:34
 43/81 anonim ***** válasza:
83%
Nahát megjelentek a hülyeséget bizonyító youtube videók. Így legyen ötösöm a lottón. Lássuk csak az elsőt. Egy szőke liba, aki mellesleg celebrity is pluszban ontja magából a hülyeségeket. Nahát, mintha a mi kis sztárjaink olyan okosak lennének. Kiváncsi lennék, hogy Kiszel Tünde vagy bárki mikor tudna válaszolni arra, hogy mi Colorado fővárosa. De az átlagemberek többsége se tudja megkülönböztetni az amerikai kontinenst és az USA-t. Saját tapasztalat, és nem csak egy évet éltem Magyarországot. A második videóhoz: mintha nem lehetne a Fókuszban hasonló összeállításokat látni. Sőt, március 15-én a megkérdezettek többsége nem tudta, hogy mit ünnepelnek. Na? Lehet, hogy sötétek az amcsik, de van nekünk jogunk ezért bírálni őket?
2011. aug. 5. 21:35
 44/81 anonim ***** válasza:
25%
Dolgoztam ott egy projekten.
2011. aug. 5. 21:35
 45/81 anonim ***** válasza:
93%

20:51

igen, ezt sokan nem tudják, az usa a II.vh-ban ugyanúgy munkatáborokba zárta a japánokat, mint a németek a zsidókat, japán holokausztról mégsem emlékezünk meg, pedig ott is haltak meg emberek. Fránya érdekek...

2011. aug. 5. 21:36
 46/81 anonim ***** válasza:
29%

21:35

most az usáról van szó, igen nagyon buták, és csak rosszabb lesz a szinvonaluk.

2011. aug. 5. 21:38
 47/81 anonim ***** válasza:
54%
21:35: te sem tűnsz éppen egy Einsteinnek :).
2011. aug. 5. 21:41
 48/81 anonim ***** válasza:
100%

Ok. én még egyzer mondom, csak két hónapot voltam kint, nem vagyok tehát nagyon nagy szakértő a témában. ellenben vadidegen amerikaiak önzetlen támogatása miatt spóroltam jóval több, mint fél millát szállásokon,utazáson, kaján..stb. sőt, egy amerikai hapsinak öszönhetem, hogy hazajutottam, aki egy pillanat alatt kisegített egy szó és kérés nélkül nélkül a reptéren 10 dolcsival.

az anyagiakat az említem, mert tudom, hogy egy magyarnak ez fontos szempont lehet.

összességében is feltöltődtem nagyon sok szempontból, élveztem az emberek társaságát. nem előítéletekkel mentem ki és rengeteg pozitív csalódás ért.

tapasztalataim szerint azok a magyarok utálják legjobban Amerikát,akik egy darab amerikait nem láttak még és sos voltak ott.

mondjuk én most elvittem a témát személyesebb irányba, magát az országpolitikát én sem támogatom és sok mindennel egyetértek azokkal is ,akik globális problémákat vetettek fel az országgal kapcsoaltban.

2011. aug. 5. 21:41
 49/81 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, mire alapozod, hogy Amerika lenne a világ legjobb országa? Egyáltalán milyen értelemben? Gazdaságilag? Politikailag? A nép életszemlélete, gazdasága szempontjából? Ugye véletlenül sem az MTV-ből vontad le ezt a következtetést, jersey shore meg hogan knows best féle szennyekből? :)
2011. aug. 5. 21:42
 50/81 anonim ***** válasza:
78%
senki nem mondta, hogy nem segítőkészek az emberek, vagy rasszisták, vagy utálnák a külföldit vagy ilyesmi, nem erről van szó, hanem arról, egyre butábbak, hülyítik őket, van egy réteg ami már nagyon elhülyült, és a magyar társadalom is ezt kezdi átvenni (már átvette). Usát legtöbben a vezetőség miatt utálják.
2011. aug. 5. 21:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!