Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért utálják ilyen sokan...

Miért utálják ilyen sokan Amerikát, amikor Amerika a világ legjobb országa? Irigység?

Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 20:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
32%

20.55-tel értek egyet.

ÉS 20.44-et marhára nem értem. mi ezek a megjegyzések ?!

én nem élek ott, de 2 hónapot töltöttem ott, összesen 8-9 államot jártam meg és NAGYON POZITÍV TAPASZTALATOKKAL tértem haza az emberekkel kapcsolatban.

ég és föld az ottani és a hűvös európai , azon belül is a magyar mentalitás.

2011. aug. 5. 21:00
 32/81 anonim ***** válasza:
73%

nekem eleve az egy hülye megjegyzés, hogy ott eleve hülyébbek az emberek. úristen..

meg keveritek itt a szezont a fazonnal - hol az IQ-juk alacsonyabb 30 (LOL) ponttal, hol műveletlenek.

2011. aug. 5. 21:02
 33/81 anonim ***** válasza:
81%

Egyébként mikor kinn voltam, egyszerű metrós alkalmazottak meg múzeumi ajtonállók is vágták, mi M.o. és ki volt Puskás.

Nem mintha a magyarok képben lennének mondjuk Csádról, de mindegy. Mégis mit vársz, egy 10milliós országgal miért kéne foglalkozniuk napi szinten ?

2011. aug. 5. 21:05
 34/81 anonim ***** válasza:
31%
A kérdezőt hogyan lehet lepontozni?
2011. aug. 5. 21:07
 35/81 anonim ***** válasza:
76%
Miért pontoznád le ?kifejted , miért nem mész akkor máshová ? neked kéne,nem a kérdezőnek.
2011. aug. 5. 21:08
 36/81 anonim ***** válasza:
30%

Mudri Luv, te egy döbbenetesen együgyű ember vagy.

Amúgy perfekt American English-sel folytattál velük mélyenszántó történelmi és kultúrális csevegést, ezek során derült ki, hogy szerencsétlenek végtelenül ostobák hozzád képest ?

Egyáltalán tudsz mondjuk angolul, de őszintén ?

2011. aug. 5. 21:15
 37/81 anonim ***** válasza:
100%

Mint egy ötödikes:

http://www.youtube.com/watch?v=ilzX-20L6rc

ez pedig a sokat látott:

http://www.youtube.com/watch?v=0OpPgA1buC4

ha nincs felirat katt a cc-re. A kis szöszi milyen aranyos :)

2011. aug. 5. 21:19
 38/81 anonim ***** válasza:
70%
Egy évet éltem alabamában. Perfektül beszélek amerikai angolul. Én ezt tapasztaltam, és kész.
2011. aug. 5. 21:19
 39/81 anonim ***** válasza:
27%
És én Európáról beszéltem, nem Mo-ről, szóval a Csádos hasonlat nem jött be.
2011. aug. 5. 21:20
 40/81 anonim ***** válasza:
37%

20:51-nek van igaza. 1600 évig nem omlott össze a civilizáció Amerika nélkül, azóta viszont 2 gazdasági világválság is volt, a legutóbbi jelenleg is tart, és más országokat kell lerohannia ahhoz, hogy életben tartsa saját magát. Cserébe mindenféle csudaklassz dologgal ellátja a világot, mint a génmanipulált puffasztott, állati takarmánynak nem való termények, és az ilyen cukiságok, mint az emo...

Az amerikaiak hülyék, mint a segg, lehet ezen vitatkozni,de értelme nem sok van. Az amerikai kultúra meg...hamburger, Hollywood, és "bébóz ütő"...

2011. aug. 5. 21:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!