Miért utálják ilyen sokan Amerikát, amikor Amerika a világ legjobb országa? Irigység?
20.55-tel értek egyet.
ÉS 20.44-et marhára nem értem. mi ezek a megjegyzések ?!
én nem élek ott, de 2 hónapot töltöttem ott, összesen 8-9 államot jártam meg és NAGYON POZITÍV TAPASZTALATOKKAL tértem haza az emberekkel kapcsolatban.
ég és föld az ottani és a hűvös európai , azon belül is a magyar mentalitás.
nekem eleve az egy hülye megjegyzés, hogy ott eleve hülyébbek az emberek. úristen..
meg keveritek itt a szezont a fazonnal - hol az IQ-juk alacsonyabb 30 (LOL) ponttal, hol műveletlenek.
Egyébként mikor kinn voltam, egyszerű metrós alkalmazottak meg múzeumi ajtonállók is vágták, mi M.o. és ki volt Puskás.
Nem mintha a magyarok képben lennének mondjuk Csádról, de mindegy. Mégis mit vársz, egy 10milliós országgal miért kéne foglalkozniuk napi szinten ?
Mudri Luv, te egy döbbenetesen együgyű ember vagy.
Amúgy perfekt American English-sel folytattál velük mélyenszántó történelmi és kultúrális csevegést, ezek során derült ki, hogy szerencsétlenek végtelenül ostobák hozzád képest ?
Egyáltalán tudsz mondjuk angolul, de őszintén ?
Mint egy ötödikes:
http://www.youtube.com/watch?v=ilzX-20L6rc
ez pedig a sokat látott:
http://www.youtube.com/watch?v=0OpPgA1buC4
ha nincs felirat katt a cc-re. A kis szöszi milyen aranyos :)
20:51-nek van igaza. 1600 évig nem omlott össze a civilizáció Amerika nélkül, azóta viszont 2 gazdasági világválság is volt, a legutóbbi jelenleg is tart, és más országokat kell lerohannia ahhoz, hogy életben tartsa saját magát. Cserébe mindenféle csudaklassz dologgal ellátja a világot, mint a génmanipulált puffasztott, állati takarmánynak nem való termények, és az ilyen cukiságok, mint az emo...
Az amerikaiak hülyék, mint a segg, lehet ezen vitatkozni,de értelme nem sok van. Az amerikai kultúra meg...hamburger, Hollywood, és "bébóz ütő"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!