Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért divat ma ennyire fikázni...

Miért divat ma ennyire fikázni az USA-t?

Figyelt kérdés
én abban reménykedem,hogy mindig ő lesz a gazdasági nagyhatalom,minthogy a kommunista Kína vagy Oroszország.
2011. aug. 5. 08:56
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
68%

Minden országvezetésnek ,és lakosainak is vannak hibái.

Az USA sok mindenbe beleszól ez ami nem tetszik az embereknek, pl Irán-Irak háború hány civil eset áldozatul ,ha nem szolnak közbe ,többen haltak volna meg.Környezetvédelem?-Mielőtt másokra mutogatnál ,a saját házad tájékán néz szét.Vallás?-Nehogy azt gondoljátok hogy ott minden család vallásos és hogy minden iskolában annyit tanítanak hogy Ádám meg Éva.Persze vannak ott egyházi iskolák.Az égéségügyük, nem a legjobb rengeteg hibája van, de ha valaki tud fizetni azt ellátják rendesen, Magyarországon meg az emberek fizetik a TB és nem kap megfelelő ellátást.El lopják a jó szakembereket és tudósokat?Szerintem inkább jól megfizetik őket. Valószínű ha Magyarországon is megfizetnék őket akkor maradnának.

2011. aug. 5. 16:25
 22/39 anonim ***** válasza:
56%

Az USA-ban összegyűlt a világ szemetje, akiken a sátánisták uralkodnak. Washington utcahálózatából Baphomet, a kecskeképű sátán, aztán ötágú csillag, hatágú csillag, bohém ligeti bagoly rajzolódik ki:

[link]

Csoda hogy nem túl népszerűek.

Ja, és ez a szemét népség ellopta az indián tulajdonosok földjét, kiirtotta nagy részüket, összerondította a prérit, leölte e bölényeket, fúj.

2011. aug. 5. 20:37
 23/39 anonim ***** válasza:
53%

Azert utaljak az USA-t, mert valakit utalni kell. Ez olyan, mint a jo tanulo az iskolaban, akire mindenki irigy titokban, allandoan cseszegetik, de igazabol ok is arra vagynak, hogy olyanok legyenek, mint o. Kell egy bunbak, hogy miert is mennek rosszul a dolgok. Ha valakinek sz.r az elete, akkor egybol sir, hogy a szemet szocik/ fasisztak/zsidok/amerikaiak miatt ahelyett, hogy magaba nezne, mert ha valakinek rossz elete van (orszagnak is), akkor az elsosorban az orszag/ember hibaja, nem masoke. Senki nem kenyszeritette Magyarorszagot, hogy kezdjenek Valentin napot tartani meg halloweenozni es akkor jonnek a dumaval, hogy mar minden az USA-tol van atveve, mikor mas nepek veszik at nem kenyszerbol.

Nem ertem, hogy az ember miert nem tudnak elfogadobbak lenni. Egyszeruen mas az elet az USA-ban. Miert kellene olyannak lennie, mint Europa? Mi lenne abban a jo, ha az egesz vilag mindenhol egyforma lenne? Nem kornyezettudatos? Kelet-Europa sem az, eleg megnezni, hogy hogy nez ki egy atlagos bekotout az autopalya mellett...szemettelepnek is tul sok a szemet arra.

Vilaguralomra tor? Erdekes, ezt az angoloknak peldaul nem szoktak felroni. Minden orszag orommel vilaghatalomra torne, ha megtehetne. Ha Magyarorszag ilyen helyzetbe kerulne, ugyanaz lenne. Nem kell titkolnotok, hogy irigykedtek. Tudat alatt ez van es probaltok magatoknak kifogasokat gyartani.

2011. aug. 5. 22:10
 24/39 anonim ***** válasza:
0%
22:10: teljesen egyetértek. Régen én is utáltam az USÁ-t, úgy gondoltam, tele van primitív emberekkel - amíg rá nem jöttem, hogy mi sem vagyunk különbek.
2011. aug. 6. 13:17
 25/39 anonim ***** válasza:
Tudat alatt irigykedünk. Bírom az ilyen úgynevezett "önkéntes pszichológusok" szövegelését. Bárki bármit, bárkit kritizál a neten, akármelyik fórumon, az biztos hogy valójában egy irigykedő dög, és nem a véleményét, a saját meglátását akarja leírni, pedig ilyen is van, szép számmal...
2011. aug. 6. 13:45
 26/39 anonim ***** válasza:
37%

Mert egy fostemető, lepratelep ország, a világ kőolajkészletének 20%-a oda vándorol, ő maga meg kemény 5%-ot termel.

De sebaj, kapunk cserébe mindenféle földi jót, mint az emo, a hamburger, a Hollywood, és a "bébóz ütő"...

2011. aug. 6. 19:21
 27/39 anonim ***** válasza:
13:45: nem a velemennyekkel van a gond, hanem a klisek dobalasaval...engem egyaltalan nem zavar, ha valaki nem szereti az USA-t, ha meg tudja pontosan indokolni, hogy miert nem. Es az nem indok, hogy hulyek az emberek. Ha meg valaki valahol nem volt meg, hogy tud rola melyebb velemenyt alkotni? En sem voltam meg Tibetben, tehat nem mondok rola leiro velemenyt.
2011. aug. 6. 19:35
 28/39 A kérdező kommentje:

De sebaj, kapunk cserébe mindenféle földi jót, mint az emo, a hamburger, a Hollywood, és a "bébóz ütő"..

De nem muszáj kövessük! A hollywoodi filmekre sem fegyverrel kényszerítenek,hogy vedd meg a mozijegyet.

2011. aug. 6. 19:52
 29/39 anonim ***** válasza:

19:35: persze, hogy hitelesebb, ha egy ott élő ember alkot egy országról véleményt, de attól még lehetnek valakinek információi máshonnan is: könyvek, média, személyes ismerős, stb. / Én se dolgoztam még pl. Tescoban, mégis tudom, többek közt a húgomtól, aki ott melózott, mi megy ott.../ És többen meg is indokoltuk, mi nem tetszik az amcsikkal kapcsolatban, nem csak hülyéztünk.

Amúgy meg, valóban nem kötelező hollywoodi filmeket nézni, mondjuk én szeretem azokat is, meg az európai meg ázsiai filmeket is...

2011. aug. 6. 20:28
 30/39 anonim ***** válasza:
35%
Csak azt nem ertitek, hogy az USA nem a hamburgerrol, baseballrol es Hollywoodrol szol. Csak ez jut el hozzatok, a jo nem. Ez meg nem az USA hibaja, hanem azoke, akik csak a hulyeseget tudjak atvenni. Semmi sincs senkire kenyszeritve.
2011. aug. 6. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!