Van közületek valaki, aki a zsidó-arab konfliktussal kapcsolatban úgy gondolja, Izraelnek van igaza?
"Akkor ez most feljogosítja őket, hogy ők meg másokat irtsanak ki, vagy mi van?"
Senkit nem jogosít fel semmire! De általában ők csak visszalőnek. Ha mégsem ez a helyzet, akkor ott független bíróság ítéli el. Ezzel ellentétben a palesztínok éjjeneznek, ha ártatlanokat ölnek meg a terroristák. Tudod, ez a különbség!
"És? Itt rengetek német nyugdíjas vásárol magának telket, de eszükbe sem jut akkor ezen a területen kikiáltani a független német nyugdíjas államot, mint a zsidóknak."
Csakhogy ott előtte nem volt független palesztín állam SOHA! Az oszmán birodalom egyik területe volt, aztán a brit gyarmatbirodalomhoz tartozott. Ott éltek, akkor is zsidók, de aztán bevándoroltak is. Egyébként az ENSZ is elfogadta és volt terve egy zsidó és egy palesztín államról. A zsidók elfogadták, a palesztínok nem.
"Egy rohadt szó nem volt a szírekről, mellesleg ráhibáztál, a szíreknél egy csepp olaj sincs, az egy szegény állam."
Tudol-e magyarul? Egy szóval sem mondtam, hogy Szíria gazdag olajállam, a palesztínokkal való bánásmódjukat ecseteltem. Ők is rühellik őket.
A gazdag öbölmenti olajállamokra gondoltam. Szaúd-Arábia, Katar, Kuvait, Emírátusok.
"Mellesleg Izraelt meg az USA tömi pénzzel és hadianyaggal, máshogy nem igazán bírná fenntartani magát."
Még jó, hogy! Egyiptomot is támogatja az USA, akkor Izraelt miért ne? Pláne, hogy az egyetlen demokrácia arrafelé. Ráadásul az USA öbölmenti érdekeltségeire is rajta tudja tartani a szemét.
őszinte leszek: leszarom az egészet. Magyarországnak a fent említett két néppel egyáltalán nem kéne foglalkoznia, nem is értem, itthon miért téma ez. Mindenféle kapcsolatot meg kéne szakítani mindkét néppel, mert egyik sem fog az országunk hasznára válni.
Öldössék csak szépen egymást Izraelben, mi meg foglalkozzunk Magyarországgal, és ne ilyen csőcselékekkel szimpatizáljunk.
Ha az arabok 1948-ban tökösebbek lettek volna, akkor simán lenyomták volna az egy napja kikiáltott zsidó államot, Izrael története pedig ma egyetlen rövidke lábjegyzet lenne a törikönyvek alján. De az arabok elbaltázták a dolgot, meg párszor még utána is, úgyhogy hallgass a nevük. Izrael kivívta az államisághoz való jogát, a zsidók meg is tudták tartani az államukat, úgyhogy minden joguk megvan ma ahhoz a területhez.
Maradt Allah híveinek épp elég területük, érjék be azzal.
gondolokozóó:
ezért most nem fogok egy egész arab propaganda videót végignézni, mindenesetre a szöveges pdf változatában sem a 30ra, sem a thirty-re nem adott ki semmit.
Nem ártana tudni, hogy az a 30 ember egészen pontosan hogyan is halt meg, esetleg éppen fegyvereket gyártottak egy üzemben, amit lebombáztak, vagy egy kiképzőtáborban, vagy pl. épp "véletlenül" olyan helyről lőttek ki rakétákat, ahol valahogy sok volt körülötte az ember...
egyik sem hasraütésszerűen jött.
De látom az a régi szép szokásod továbbra is megmaradt, hogy a helyzetet már csak elvből is csak arab propagandán keresztül vagy hajlandó vizsgálni.
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:30
:)) Tényleg javaslom neked, hogy nézd meg, már csak a prejudikálásaid miatt is. Utána olvasd el megint ezt a kommentet amit nekem írtál. Amelyik dokumentumfilm kritikus Izraellel, az egyből propaganda és nem fogod megnézni? Vicces, amikor te vádolsz engem azzal, amit te csinálsz :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!