Mi a véleményetek Anders Breivikről az norvég mészárosról?
A cseh szélsőségesek üdvözölték Breivik tettét.
Többen azt mondják, hogy a cél jó csak az eszköz ítélendő el.
ma 01:46
Kedves barátom,kussolj bizony:
„Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem”
Nos ezzel a kijelentésével,látszik,hogy nem ember vagy,hanem esetleg egy droid.Fidesz-droid.
Csak nézd meg az önéletrajzát.Ő hol dolgozott "mindig" keményen?
Egyetem után rögtön bekerült a politikai körökbe.Az volt ám a kemény munka.
Kemény munkát akar?Vagy te akarsz?
Gyere és vágjál le velem itt Szabolcsban,minden éjjel 1200-1300 csirkét az üzemben,0-5 fok hőmérsékleten.
Akkor én most ennyit érek?
Elveszi a drága fideszed,azokat a dolgokat ami még úgy jó volt?Nem kell túlórát fizetni,nincs éjszakai bónusz.
Ezekkel,ha halálra dolgozom magam,akkor vagy egy stabil,110ezer forintos fizetésem,ehelyett lesz most 80 körülbelül.
Szóval nekem ne jobbikozzál,hanem hagyjunk egymásnak békén,és nyald a fidesz talpát.
Kikellene nyitnod a szemed.NE csak nézz,láss is...kretén.
Teljesen mindegy,hogyan folytatódik.
Ezt mondta,nem?
Figyelj,állítsd az igazad.
Majd csak felszáll a narancsköd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!