Mi a véleményetek Anders Breivikről az norvég mészárosról?
A cseh szélsőségesek üdvözölték Breivik tettét.
Többen azt mondják, hogy a cél jó csak az eszköz ítélendő el.
"Végül érdemes beszélni Breivik szabadkőművességéről is. Breivik szélsőséges volt ugyan, de nem náci és nem antiszemita, 1500 oldalas írásában kitér erre a témára is. Teljes ostobaságnak tartja a neonácik állítását, miszerint a világot és Európát egy szűk, jól szervezett zsidó elit irányítaná, és állítása szerint a szabadkőművességnek sincs semmi köze a cionizmushoz. „Magam is szabadkőműves vagyok, így állíthatom, hogy ez a feltevés nem csupán téves, hanem egyenesen nevetséges. A szabadkőművesek semmilyen politikához nem kapcsolódnak” – írja könyvében a norvég tömeggyilkos. „A szabadkőművesség keresztény szervezet, sem muszlim, sem zsidó nem lehet a tagja, még ha akarna, akkor sem” – teszi hozzá."
Nem volt náci. Egy demokratikusan elfogadott lap állítja.
"Hát persze! Például ki?"
Például az echo tv kibeszélő műsora. Tegnapi vagy tegnapelőtti adásban szépen kibeszélték, hogy tulajdonképp nem is kell annyira sajnálni az áldozatokat...
Egyébként jobban belegondolva a népszerűségéhséggel kapcsolatban az lett volna igazán nagy büntetés neki ha soha nem került volna nyilvánosságra a neve és az arca.
Második 21:51-es voltam.
"Lehet hogy Norvégiában is, ha arabokra vadászott volna inkább."
Ezt én is így gondolom.
"A válasz írója 43%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:51" Az Echo tv - n arról is volt szó hogy kapcsolatban is állt némely hazai szélsőjobbos szervezettel. Védjétek csak a gyilkost, sőt avassátok szentté. Ez a szélsőjobb, ez várna hazánkra ha hatalomra jutnának. Mindig előjön valami, ami megcáfolja azokat akik bőszen védik a jobbikot, hogy "á dehogy", meg "ugyan ezt honnan veszed", mi nem vagyunk ilyenek, stb. Dehogyisnem, nagyon is. 2014 - ben max. a parlament előtt ülve fogtok majd csak szónokolni, mert be már nem juttok. Ha mégis, az lesz Magyarország újabb szégyenfoltja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!