Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Norvégiában nem is igazán a...

Norvégiában nem is igazán a degenerált gyilkos volt a hibás, hanem a szervezetlen és SZ*r Norvégia. Nem igaz?

Figyelt kérdés

Gondoljuk csak végig: ilyen degenerált Amerikától Japánig Európán át mindenütt van, mint ez a gyilkos.............de ezeket még a robbantás és egyebek előtt már ki is szűrik ( mint nálunk a Kopasz gyereket aki még csak egy verset írt egy gyilkosságról és már börtönbe is dugták a pécsi eset után)

Nézzük: adott egy diáksziget, ahol egy rendőr sincs!!!!

a rendőrök 90 perc(!!!!) alatt érnek ki

és nem volt egy működő helikopter sem

és a robbantás után ez még szabadon koszálhatott a gyilkos, azután ment a szigetre!!!

Hát nem botrány: és ezekután még a CNN-en még az Oslói rendőrfőnök beszélni mer!!! és még nem mondott le!

Hát nálunk már az egész rendőrséget kirúgták volna!

a felsővezetők már bíróságon lennének

a következtetésem: Magyarországon minden meg van szervezve, Norvégia meg egy szervezetlen sz*r, ezekután nem is nagyon mernék odamenni

Jön egy zsebes és rendőr meg sehol?

2011. júl. 25. 22:33
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha Norvégiában azt mondják Nincs elég rendőr h csak úgy járkáljanak kocsival, akkor nincs. Ez van várni kell hogy oda érjenek.

A csak fele olyan okos lennél mint a srác, nem írkálnál ennyi mindent össze.

Magyarországon mióta van minden megszervezve? Ha látnál is a szemeddel nem csak néznél, akkor tudnád hogy a magyar rendőrök semmibe nem vehetők(kivéve a TEK tagjai)

Mindenki mehet rendőrnek manapság, azt meg a h*lye is megtudja csinálni hogy egésznap kocsikázik ott ahol NEM kéne.

Nézd meg a híradóban is ilyenekkel foglalkoznak mint a kábszer terjesztő család elfogása, bordélyház felszámolása

Ha neked ez szervezés akkor mehetnél te is a rendőrséghez

Még annyit hozzátennék hogy nekünk Norvégiához semmi közünk a cserediákokat és ilyen apróságokat leszámítva, náluk a törvény is máshogy van, megoldják Ők, hadd ne szóljon már bele más ország.

Annyira fel van fújva ez hogy nemsokára legenda lesz, ezelőtt is voltak tömeggyilkosságok, amerikában is vannak és ott csak 1 államon belül. Mégse adják le nálunk mert minek, minket nem érint és ezen belül kell maradni.

2011. júl. 25. 23:36
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

kérdező!

olyan ostoba vagy, hogy lőni lehetne veled

- valóban nem a gyilkos a hibás, ha eltesz láb alól majd 100 embert, tényleg nem, szerintem a dalai láma volt a hibás, vagy édesanyád, esetleg...

- a 90 perc csúsztatás, nem volt annyi

- ha te elhiszed, hogy nem volt egy működő helikopter se, akkor még butább vagy, mint elsőre gondoltam (tudod, te szerencsés, annak valahol LE is kell szállni, nem csak fel...)

- tudod a robbantás után nem adta fel magát, hogy heló, én voltam..

- nálunk az ilyen rendőrkapitányt kitüntetnék, előléptetnék: lásd görényi

- nálunk a felső vezetők (felsővezetők egy szóban: felső áramszedők troli, villamos, stb. - szintén ne zavarjon) nem lennének bíróság előtt, mert a bírók nem fogják elítélni a saját csókosaikat...

- ha majd az iq szinted eléri az életéveid számát, akkor legyenek következtetéseid, mert azokkal még nagyon hadilábon állsz

- ha szerinted odahaza minden meg van szervezve, akkor csak 10 métert sétálj már át Ausztriába...

2011. júl. 25. 23:40
 23/36 anonim ***** válasza:

"olyan ostoba vagy, hogy lőni lehetne veled"

Vagy robbantani, hogy a témánál maradjunk.

2011. júl. 25. 23:44
 24/36 anonim ***** válasza:
56%

"következtetésem: Magyarországon minden meg van szervezve, Norvégia meg egy szervezetlen sz*r, ezekután nem is nagyon mernék odamenni "

Te akkora gyökér vagy b+, hogy azt kifejezni is nehéz.

Magyarország?

szervezett?

ide hamarabb jönne ki a semmi közepére például?

mikor szabadultál a Lipótról?

2011. júl. 26. 02:00
 25/36 anonim ***** válasza:
Nem kell ebből ekkora ügyet csinálni. Az emberiség egy vírus, mely elpusztítja a gazdaszervezetet, majd önmagát. Ha az emberiség hosszabb időn át fenn akar még maradni több ilyen sorozatgyilkosra lesz szükségünk.
2011. júl. 26. 05:10
 26/36 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg elég nagy fail volt a norvégoktól, de ha belegondolunk, akkor nagyon profin kivitelezett akció volt a robbantástól kezdve a mészárlásig. Azért azt meg kell hagyni, hogy zseniális a fickó, ha ezt így egyedül megcsinálta. Egyébként azért az USA is eléggé benézte 9/11-gyel. Nálunk meg a móri bankrablásnál is voltak ártatlanok elítélése stb, 10 év volt majdnem, mire lecsukták az elkövetőt.
2011. júl. 26. 13:20
 27/36 anonim ***** válasza:

Norvégia a világ talán legbiztonságosabb országa volt...

ergo

itt a leghatékonyabb

a rendfenntartás

és a

büntetés-végrehajtás

de elkövettek egy hibát

a jómódú

szélsőséges nézeteket valló

elmebetegekkel szemben túlságosan elnézőek voltak

2011. júl. 27. 13:18
 28/36 anonim válasza:
Elmebeteg aki fel akarta hívni magára a figyelmet mert senkije nem volt a szülei elváltak az apjával nem beszélt kapcsolata nem volt..9éve tervezte ezt a kegyetlen mészárlást és fél Európát meg akarta "tisztítani" Ölte volna meg magát a r@hadék akkor hős lehetett volna!Beteg lélek és sajnos voltak társai akiket még keresnek!Egyet kell értenem sz@r Norvégiával ugyanis az hogy több mint egy óra alatt értek ki a szigetre a rendőrök mert épp szabadságon volt a pilota és hasonlók arról nem beszélve hogy ez a lassuság ami itt van ugyanis én itt élek kint és mondanom sem kell meg vagyok rendesen rémülve ahogy mindenki mert a norvégok nem gondoltál volna hogy az ő országukban ilyen egyáltalán előfordulhat a sok pénz és hatalmas nyugalom ellenére sajnos ilyen bárhol előfordulhat nem nagyon lehet kivédeni:(A legjobb barátja is itt él magyar származású én azt is hallotam hogy Magyarországon is tervezett valamit..Most már persze "bekeményitettek" és az osloi repteret furcsa csomag miatt üritették ki.Na igen miután már megtörtént a baj!Magyarországon viszont jóval több lövöldözést tudnék kapásból felsorolni ugyhogy ne hasonlítsuk össze Magyarországot és Norvégiát!
2011. júl. 27. 17:33
 29/36 anonim válasza:
És az a baj hogy az ilyen r@hadék még golyót sem érdemelne egyből akasztást nemhogy még a 30év börtönt itt Norvégiában olyanok a börtönök hogy etetik,itatják ezt a b@zit király helye lesz nem értem miért nem nyírták ki egyből ott a szigeten...Na meg ő sem érti!
2011. júl. 27. 18:21
 30/36 anonim válasza:
2011. júl. 27. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!