Mit gondoltok a norvég mészárlásról? Már 91+7 halott.
" abba telyesen igazad van.."
ez fájt :/
robbantgatás helyett inkább adtak volna ők a kezedbe egy helyesírási szótárt
"de ezt biztos nem egy ember követte el.."
Szerintem sem. Nincs eléggé kidomborítva a hírekben, hogy szabadkőműves volt, azaz nem a maga ura, hanem egy hálózat részeként tevékenykedhetett és a feljebbvalói utasíthatták valamire. Nem tudhatjuk egyelőre mi lehet a háttérben.
Olyan lehet, mint a muszlim öngyilkos merénylők.
A norvég külügy július 19-én fogadta a palesztinokat, és kijelentették, hogy norvégia támogatja a palesztin állam létrejöttét.
Mindenki döntse el, hogy ennek mennyi köze van a történtekhez.
Miért akarná destabilizálni Norvégiát?
Akkor inkább a norvég nemzeti banknál, vagy valami zsíros norvég olajvállalatnak a székházánál vagy a pénzügyminisztériumnál robbantott volna de úgy hogy darabokra esik szét...
Na az destabilizálta volna Norvégiát. Minden országnak van egy kincse, egy érzékeny pontja. Ez a norvégoknak az olaj, és persze minden országnál a nemzeti bank.
DE mégegyszer mondom: Ha ez szélsőjobbos volt akkor miért a saját országát tette volna tönkre? Neki az a legfontosabb, mégha őrült is.
Nem ez valami őrült csoport legőrültebb tagja volt...
Csak azt nem értem hogy ha iszlám ellenes akkor miért nem megy Iránba vagy valami Észak-Afrikai országba vagy Pakisztánba ott úgyis divat az ilyesmi, robbantgatni.
Az állítólagos arab robbantók is Amerikában meg Angliában robbantottak.
Ha utálom a keresztényeket akkor keresztény országban gyilkolok vagy felrobbantom a pakisztáni keresztény kultúrális intézetet vagy mittomén...
Ha utálom Amerikát felrobbantom a norvégiai amerikai nagykövetséget, vagy a Wall Streetet Amerikában.
Ha utálom a muszlimokat akkor mondjuk egy norvégiai iszlám negyedbe robbantok vagy valami.
Nem a belvárosban. Vagy egy gyerektáborban.
Ez olyan mint ha egy magyar cigány gyűlölő a Kossuth teret rendezte volna át a gyöngyöspatai cigánysor helyett, vagy a Hétesi lakótelep helyett és Balatonakaliba ment volna szétlőni a tábort Csillebérc helyett (feltéve ha szeginyeket oda menekítették).
Ez egy beteg őrült volt és biztos volt néhány elmebeteg társa...
"Állítólag azon a szigeten, az fiatalok párttáborában igencsak sok volt az olyan norvég állampolgár fiatal, aki nem kékszemű, nem szőke és nem két méter magas. Vagyis idegenek. "
Ó ha ez igaz, akkor megkönnyebbültem, nagyon sajnáltam volna, ha tényleg sok szőke, kék szemű halt volna meg, azokért tényleg kár. Az idegeneket nem hívta senki Norvégiába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!