Mit gondoltok a norvég mészárlásról? Már 91+7 halott.
15:26, mi??
Malmöben élek, svédországban, majdnem minden héten legaláb egy gyilkosság van, az egész kib-szot országban "gengszterháború" van. Koppenhágában is.
Mint mondtam majdnem minden héten valakit lelönek, autókat robbantanak, gránátokat dobnak be lakásokban, és éttermeket szórakozóhelyeket robbantanak fel.
B-zmeg, olyan itt mint chicágó, hogy olyat mondani hogy nyugis, nincs büözö, kicsit rosszul tudjátok emberek.
Nórvégiában nem tudom mien, de az sincs messze mint látjátok.
16:47
Koppenhága szerintem nem Svédország...
Mielőtt jó nagyokat dumálnál legalább nézz körül a térképen...
Inkáb néz te, ha látad volna azt írtam hogy malmöben élek, és ha utána nézel, alig egy karnyújtásal van Koppenhágától, szóval azt csak azért írtam oda, hogy Dánia is olyan mint svédország ebböl a szempontból..
Egy híd köti össze Malmöt Kopenhágával, hogy igen körbe néztem.
16:47-es csak arra utalt,sehol sem fenékig tejfel az élet.
Amúgy szerintem borzalmas,hogy ilyesmi történt,de korai még eldönteni miért tette.Valószínűleg nincs sok köze ideológiához, szimplán őrültről van szó.
"Fgadjunk, hogy mindjárt ebbe is belekeverik a zsidókat..."
Bele bizony, a gyilkos Izrael barát volt és iszlámellenes, csak azt nem értem, hogy akkor miért nem a muszlimok közül lövöldözött le ilyen sokat, akkor lehet, hogy hősként ünnepelnék.
Nem hiszem hogy hősként ünnepelnék...
Elég egy agymosott népség.
Amúgy sztem ez csak egy szabadkőműves-mániás elmebeteg volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!