Mit gondoltok a norvég mészárlásról? Már 91+7 halott.
Azt, hogy valószínűleg sok kritikát fog kapni az egyébként sok tekintetben érdekes és példamutató norvég büntetésvégrehajtás:
http://www.youtube.com/watch?v=Uj3SMiDvjdg
ez nem üdülőtelep
a "mészáros" ide fog kerülni...
de előtte se lesz sokkal rosszabb...
klikk alább
ez lenne a norvég (sorozat)gyilkosok rehabilitációs telepe
ha ennek a sztorinak a fele igaz
ez a fickó elmebeteg
kemény munka lesz a társadalom hasznos tagjává tenni...
PS: egyébként Norvégia a világ egyik legnyugodtabb országa
tekintetbe véve ezt:
MÉG SOKKOLÓBB AMI történt...
asszem a norvégok most "vérszomjasak" lesznek - okkal...
Szvsz csak egy egyszerű bekattant ember, aki jól tud lőni.
Bombát gyártani annyira nem nagy dolog, ráadásul csak 7 halottat és 11 súlyos sebesültet hozott össze egy elég forgalmas környéken, ezért nem hiszem, hogy túl profi munka lett volna. Ha valakinek van egy kis esze és jól tud angolul a netről simán össze tudja szedni a szükséges információt egy ilyen eszköz létrehozásához.
De ami a legfontosabb, hogy a lövöldözés után nem menekült el, hanem megadta magát. Ez szerintem nem vall szervezett támadásra, ugyanis a földalatti szervezetek nem engedhetik meg maguknak, hogy a tagjaik a rendfenntartó szervek kezébe kerüljenek, mert esetleg az illetőt szóra bírják és az addig még ismeretlen szervezkedéseiket is felszámolják.
Hát én nem tudom...de ezt biztos nem egy ember követte el...Hát ez lehetetlen...Hogy tette oda bombákat meg aztán rögtön átment a szigetre...Kicsit nekem ez nagyon elterelés gyanús...Szóval áhh ez lehetetlen...
Méghozzá csak nyugodtan amikor gondolom Oslo határaiba is a rendőrség oda volt csendítve,hogy figyeljék a gyanús embereket...és egy ilyen neonáci "sörétessel" meg kézifegyverrel nem volt egyáltalán feltűnő...Áhh ilyen hülyeséget nem veszek be...Itt valami nagyon csúnya dolog van.. De nem terroristák...Mert nem azért "bin lááden bandának" mi oka lett volna egy Európai Skandináv ország megtámadásának...Igazából semmi...Szóval ez se normális...
Az én elméletem szerint ez valami Európai csoport lehetett...Amiről mi nem tudunk pedig már biztos hallattak magukról...Ezek gondolom ilyen rasszista...nagyon okoskodó...elég jobb oldali...-vagy az adott országban bak:P- Olyan tipikus skinhead gyerekekből álló banda amit most a Jobbik is szervez magának...
Meglehet Magyarország lesz a következő...
Én így tudnám elképzelni...Mert valjuk be elég hihetetlen ,hogy megy egy gazda tehénfejős ember és bekktan és megöl 91 embert...
Lehet osztani...meg elfogadni...de ez csak egy vélemény...
Utolsó...
A Jobbik nem lenne ilyesmire képes...
Ők csak kiabálnak mást nem igazán csinálnak...
Nem ez egy egyszerű elmebeteg volt...
És ha valami szélsőséges volt?!
Akkor is miért írtaná egy szélsőjobbos a saját népét, hiszen egy szélsőjobbos számára az országa, a népe a legfontosabb a világon még akkor is ha ezt kicsit furcsán adja tudomásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!