Melyik ország áll jobban Magyarország vagy Románia?
Figyelt kérdés
Hol élnek jobban az emberek és hol keresnek többet?2011. júl. 18. 23:41
42/48 anonim válasza:
-Voltam Bukarestben es iagzi felhokarcolok vannak'
Magyarorszagrol irtak ellenervet. En az egyik leggazdagabb, befolyasosabb, erosebb orszagrol szeretnek irni. Amerikai Egyesult Allamok. Azon belul is annak fovarosa, Washingtod. Mindenki azt hihetne hogy szebb,nagyobb mint pl. New York, Miami. Pont ellenkezoje. Nincsenek felhokarcolok es egyebb fenyuzesek. Hangulata inkabb europai, mint amerikai. Most mondd, hogy tudatlan vagyok, hulye es Magyarorszag imado vagyok. De teny, hogy az USA befolyasa csak no, megsincs felhokarcolo a fovarosaban mint Bukaresten.
43/48 anonim válasza:
Elozo vagyok.
Restellem hogy elrontottam Washington nevet.
Voltam mar ott es gyonoru hely :)
44/48 anonim válasza:
Mindegy, a gyönyörűt is elrontottad.
45/48 anonim válasza:
Románia egy összességében egy pöcegödör. De vannak szép rendezett területek is. Gyulánál az országhatár után nem túl kellemes az élet. Sok kis elmaradott falu. És az útról nem is beszélve, na meg ahogy a románok vezetnek. Mint az állatok.
46/48 anonim válasza:
En romaniaban elek 3 eve,es e kell mondanom hogy nm olyan szornyu orszag:ahogy egyesek leirjak,igaz hogy vannak koszos utcak,getto telepek,stb,de a paratlan kornyezetet(hegyeket,vizeseseket,barlangokat)soha egy orszag sem korozi le!Es velemenyem szerint romania gazdagabb magyarorszagnal!
47/48 anonim válasza:
Azért annyira sokkal Románia sincs lemaradva, mert egy 2019-es felmérés szerint, Románia a világon a 34. leggazdagabb ország, Magyarország pedig a 31. Szóval nincs sok különbség. Btw romániai vagyok, érződik a különbség a két ország között, de azért nem ilyen szar hely Románia se. Kb ugyanaz a két ország, csak Románia picit szarabb, látszik, hogy balkán.
48/48 anonim válasza:
Az meg a másik, hogy lehet, hogy Romániában alacsonyabbak a fizetések, de kevesebbeket kell adózzanak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!