Melyik ország áll jobban Magyarország vagy Románia?
Figyelt kérdés
Hol élnek jobban az emberek és hol keresnek többet?2011. júl. 18. 23:41
1/48 anonim válasza:
Jelenleg Magyarország kicsivel jobban áll öszességében, de Romániának jobb a politikája, jobba gazdasági kilátása, jobban használják fel az unios forrásokat, kevesebbet lopnak el belőle.
2/48 anonim válasza:
Még Magyarország, még. De ha így halad tovább a helyzet ők felfelé mi lefelé.
3/48 anonim válasza:
Magyarország. És ez így is fog maradni. Feltéve ha nem lesz megint leváltva a Fidesz 2014 - ben, mint már egyszer 2002 - ben szintén egy ciklus után. Jó lenne ha nem csak a szociknak járt volna 8 év.
4/48 anonim válasza:
Mi magyarok mindig jóval a románok felett fogunk állni mindenben akár intelligencia vagy életszínvonal elképzelhetetlen hogy egy ilyen nép felülmúljon minket.
5/48 A kérdező kommentje:
utolsó igazad van:D! ha átmész Magyarországról Romániába rögtön érezhető a különbség.Káosz van nincs meg az a rend Ott mint Itthon.(egyszerű példa:gyomos,szemetes minden ,Magyarországon meg vágják a füvet adnak arra azért.)Székelyföldön voltunk kirándulni visszafele a romániai szakasz 2 szer olyan több időt vett igénybe hogy átmenjünk rajta mint a magyarországi.Kiépítettségében is Magyarosrszág jobban áll.Meg a mentalitásban főleg.
2011. júl. 19. 00:43
6/48 A kérdező kommentje:
De nekem nincs bajom a románokkal ettől függetlenül ők is kultúrnép, mint mi.Remélem ők is fejlődnek majd gazdaságilag is.:)
2011. júl. 19. 00:44
7/48 Mondeo válasza:
Úgy látom az első kettő válaszadó még nem járt a mai Románia területén...Évtizedekkel vannak lemaradva! Sokkal nagyobb ott a szegénység mint nálunk, az emberek életszínvonala messze el van maradva a miénktől( az egy másik kérdés, hogy mi sem vagyunk a leggazdagabbak)
8/48 anonim válasza:
Egy átlag román falu nincsen nagyon elmaradva egy magyar falutól, de romániában több a lecsúszott terület, és a "mélyszegénység" is jóval "mélyebb" bizonyos területeken.
Ugyanakkor például az úthálózat egy része sokkal jobb, mint volt tíz éve, és helyenként jobb, mint itt Magyarországon. Kivéve ott, ahol a kamionforgalom hamar tönkretette.
Nem tudom más területen mi a helyzet, de ezt most láttam a saját szememmel, amikor kint voltam.
9/48 anonim válasza:
Hát mondjuk Gyulától elég sokat kell menni ahhoz hogy olyan településre kerüljön az ember, ami a magyar átlagnak nagyjából megfelel.
Az utóbbi évtizedben kicsit gyorsabban fejlődtek nálunk, de azért bőven van még mit behozni. Szerintem nincs reális esélye hogy ebben az évszázadban elénk kerüljenek fejlettségben.
10/48 anonim válasza:
Ha a Fidesz így folytatja,megelőznek hamar bennünket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!